Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Opakované porušení nonRP injuries, historie. (permanent)


asiproCZ

Hráč

14
11.6.2023 13:12, naposledy upraveno 11.6.2023 13:13 uživatelem asiproCZ

Ahoj, před více jak měsícem jsem dostal permanentní ban za Opakované porušení nonRP injuries + historie. A touto žádostí bych chtěl požádat o unban.

Co se dělo před banem, za co mi byl ban udělen?

Měl bych vám říct, co se vlastně dělo, a za co mi byl ban udělen. Tak abych začal, bylo pár minut před půlnocí, a jelikož jsem dělal nelegální věci s kámošema, tak jsme se po nějaké době rozhodli, někoho také okrást, či dokonce unést. Blízko BlueBerry (nepamatuju si to přesně) jsme potkali Donato Ortiz, tak jsme za ním jeli, a řekli si, že ho okrademe. Nějakou dobu jsme za ním jeli, po chvilce se přidalo tmavé BMW, které bylo pravděpodobně s Donatem. Donato nás zavedl až do LS, kde vše začalo, a také skončilo, každopádně nebudu předbíhat. Řidič od nás zaparkoval na IGS, a tankoval. Po chvilce jsme opět jeli za Donatem, protože si ho jeden z nás všiml. Od IGS odjel pár set metrů, a Tahoe (Donato Ortiz) do nás naboural, a tak jsme začaly střílet. A já bohužel neRPil injuries, protože po nárazu nás to odrazilo do lampy. Také připomenu to, že blízko dilimore jsem na něj zařal já, a 2 kámoši v autě mířit. Po střelbě jsme kousek odjeli, protože nám nejelo auto. A tak jsme se rozhodli, je ještě dodělat, tak byla menší střelba, až dokud se to neuklidnilo, a my se vrátili, protože jsem si všiml admina. Přesněji tam byla Puding, poté se do toho připojil i @Dzardys. Po vyřešení, a rozhodnutí adminů, nastaly bany, 3 permy, a jeden ban asi na 120h. To je vše co se dělo.

Co si představuji po unbanu?

Tak, každopádně nějakou dobu nedám ani ruku na nelegál, a přestoupím spíše na legal, protože nějaké zkušenosti mám, třeba jezdit kamionem, nebo i jiné práce. Nebo bych mohl zkusit dokonce nějaké IZS složky, jako je třeba HZS, atd..

Na konec bych chtěl poděkovat za přečtení, a doufám, že mi dá ještě Dzardys šanci. Děkuji, a hezký zbytek dne.

11.6.2023 15:56

Stejně jako u kolegy, to, že kamarádovi vyšla žádost, neznamená, že jí opíšete a stane se totéž u vás. Napiš žádost vlastní a pravdivou, nezdá se mi, že byste najednou všichni tak moc chtěli do IZS. Kromě toho, komunita s tebou má očividně taktéž nějakou špatnou zkušenost, takže své vykoupení směřuj primárně právě k naší komunitě.


Powered by LeoSight IFS
LT~26