Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban ( neadekvátní RP během ilegálu, nonRP inj @Dzardys ) [2.pokus]


neznamy#4745

Smazaný účet

11
11.6.2023 17:31

Začátek/úvod

Ahoj, zdravím.. V předchozí žádosti o unban mi administrátor @Dzardys napsal, abych si sepsal svojí žádost, a aby to nebylo ctrl c + ctrl v vím, žádost vypadala stejně, ale rozhodně jsem neudělal ctrl c + ctrl v, psal jsem z toho, co jsem si pamatoval a co se dělo, oba jsme byli potrestáni za úplně stejnou věc a sepsat na to žádost, aby to nebylo "zkopírované" je sice složité, ale ne nemožné, o to se dnes pokusím..

Za co mi byl udělen permaban?

Jak se to vše odehrálo?

Fajn, teď přichází bod, který bude nejsložitější, aby to opět nevypadalo jako "ctrl c + ctrl v".. Byl tuším večer, 5.5 a my se společně s bandou kamarádů rozhodli přivydělat peníze, jak jinak než jít okrádat.. Dobře, chvíli jsme jezdili po San Andreas a udělali pár menších akcí. Minuty utíkali a potkali jsme hráče jménem Donato Ortiz, někoho z nás napadlo, že bychom se ho mohli pokusit okrást, zařvali jsme tedy na něj, ať si vystoupí apod.. Hráč začal ujíždět, za což mu neberu za zlé, po chvíli co jsme černé Tahoečko ( Donato Ortiz ) naháněli, se k němu připojilo i BMW M5, co si tak pamatuji, tak se obou vozidlům podařilo ujet, a nám zrovna docházelo palivo, tak naše kroky směřovali k IGS v Los Santos, kde kolega tankoval audi a zde se také znova objevil Donato Ortiz i s BMW, my jsme ihned začali ujíždět, najeli jsme na most který je blízko pizzerie v Los Santos, kde se Tahoečku podařilo nás ťuknout do levého boku našeho vozidla a tím auto směřovalo přímo do lampy, nacož kromě řidiče nikdo neRPil INJ a místo toho, aby jsme si je zaRPili jsme začali střílet po tahoečku (tato věta není ctrl c + ctrl v, opravdu se to stalo, všichni jsme byli potrestáni za to stejné) Hned jak nás narámovali jsme započali střelbu, dál už je asi jasné jak to dopadlo.

Omluva komunitě a administrátorům

Tímhle odstavcem bych se chtěl omluvit komunitě za zkažené RP a taktéž administátorům kteří museli řešit neustále to stejné.. Chtěl bych po mém unbanu být v lepším světle než jsem byl doteď, chtěl bych začít RPit normálně, a dát si na hodně dlouho dobu pauzu od nelegálu, a začít více social RP, udělám si novou postavu a začnu normálně RPit..

Závěr

Na závěr toho ani nemám tolik co sdělit.. Pouze to, že jsem si s žádostí dal záležet, a snažil jsem se maximálně aby to nevypadalo jako zkopírované od kolegy.. Taktéž bych chtěl vystupovat v lepším světle a ne tak, jak jsem doteď na skimu vystupoval.. Touto žádostí bych také chtěl dát najevo že si jsem svých chyb vědom a po mém unbanu bych taktéž projevit zlepšení co se týče RP.. Budu rád o zvážení této žádosti, mějte hezký zbytek dne..

 

14.6.2023 13:16

Dobrá, byl ti udělen unban. Polepšit!


Powered by LeoSight IFS
LT~26