Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozsáhlý Metagaming + baiting (Permanent) @Dzardys


jan38

Hráč

41
13.6.2023 07:06

Dobrý den Komunito Leosight.

Ano, žádám o unban, který mám od @Dzardys. Za rozsáhlý Metagaming a Metabaiting. Touto žádostí, nebudu se vymlouvat že je neprávem. Ban je zcela právem udělal jsem velkou chybu.

Proč vůbec jsem dostal ban.

Ban jsem dostal z důvodu domlouvání se přes DMS na Discordě. Domlouvání bylo o tom co se bude dít s Jessicou a ostatníma. Trvalo to déle. Jak jsem to udělal jednou, pak po druhé, a nakonec už to nešlo zastavit, když to nešlo podlé mého ic plánu. Zkoušel jsem je přemlouvat oocčkově a tím se dostávame k tomu metabaitingu. Metabait trval hodně dlouho, ale nejvíce to začlo při tom když se Jessica dala dohromady s Hasakem.

Proč o něj žádám

Skimo je můj život, říkejte si to jak chcete můj cit ke Skimu je velikánský. Ano udělal jsem velkou chybu. Jakýkoliv ban, který jsem měl, jsem se vždy z něho poučil. Žádám o unban jelikož skimo je nejlepší server na světě. Na skimo jsem hrál denně 12 hodin. Teď několik dní uplynulo a stále na Skimo myslím. Rád bych se opět vrátil a nyní už hrál jinak a vše s hlavou. Vyzkoušel ostatní státní složky. Vyzkoušet něco nového než erpit něco co nedává pro ostatní hráče RP.

Moje RP

Co se týče mého RP snažil jsem se erpit adekvátně, při každé RP akci, ale ne vždy. Taky mám nějakou historii. Ale nebudeme se tu bavit že někdo má 30 banů a stále nemá permu atd. Já mám myslím že 12 banu z toho 1 permanentní.

Na začátku RP jelikož za postavu Samanta Kyusha, která mě bavila a hodně. Tak při tomhle jsem se toho nejvíc naučil v RP. Potom přišla postava na Jessicu, zkusil jsem si v IZS RP a popravdě je to to nejtěžší RP co jsem potkal. Postavu jsem si oblíbil a zlepšoval jsem se sám v RPčku. Později jsem za ní potkal Steve Ducka, Petr Hasaka a pak následně Anatoly Kuzněcov. Kde začínal jsem extrémně metabaitit a míchat ooc věci v ic světe, nebo naopak. 

Co budu dělat pokud UB dostanu?

Vykašlu se na sex RP, začnu víc ve hře přemýšlet a nevrhat se do něčeho bez hlavě.  Pokusím se nějak začlenit a vymyslet nějakou RP akci i pro ostatní a nedělat ze svých postav jedinečnými na kterých záleží, a ostatní brát jako vedlejšími. Toto už rozhodně neudělám, každá postava má své místo. 

Už nebudu si vypisovat zbytečné PMka ve hře, podíval jsem se na mé poslední svoje logy. Musím uznat že Mety je tam více než IC. Žádne DMS na discordě, Žádné PMky ve hře, a nyní to nejtěžší ale zvládnu to již nebudu zbytečně psát do LOOC. Veškeré sve IC věci si budu nechávat jen IC. Od nynějška budu hrát na Skimo jen IC bez vytváření LOOC chatu a tím porušovat pravidlo 1 myslím. Vytváření OOC situací.

Klidně mi pak dejte report na Skimo za jakýkoliv chat v LOOC, LOOC neslouží pro hráče ale pro komunikaci mezi Hráčem a AT při příjmutí reportu.

Nadále bych chtěl zkusit RP ZZS nebo HZS, v PSA už jsem byl a co se týče toho je to dost složité RP když se musíte přizpůsobovat hráčům. Dále bych chtěl vytvořit firmu, která bude spíše zejména do sociál RP, ale to je jen nápad který je stále ve hvězdách. Sex RP vyřadím z mého RP, se všemi hráči budu erpit full IC a nedomlouvat se v OOC s nima.

!!!OMLUVA!!!

Tímto se chci omluvit všem se kterými jsem vytvářel bez svého vědomí ooc situace, následně metabaitoval atd...
Jde tu o několik hráču.

Toustíček za jeho IC postavu Petr Hasak. U tebe jsem tě nejvíc podrazil a udělal největši sviňárnu co jsem udělal.
Byl jsem OOCly hrozně vzteklej když se tvá postava Petr rozešel s Jessicou.

Další tu máme Steve Ducka - Extrémně jsem s tebou metil, a ani jsem o tom neměl páru. Za to se chci omluvit i tobě za zkažené RP


Giulia Rossi alias Freecko - i když jsme si OOCly v DMS říkali kdo komu dá CK :joy:. Ale hlavně se ti chci omluvit za to že jsem taky tě metabaitil.

Dále se chci omluvit členům A-T Dzardys a Magovec, který museli číst všechnen muj velkej metabait a metagaming, Samozřejmne i ostatním členům A-T, kteří řešily ostatní reporty vedené proti mně kvůli blbostím.

Jako poslední máme tu Honzííka alias Anatoly Kuznecov – Za zbytečné domluvy a metabaity, za hádky jak icly hádky tak ooc hádky.

Sice mě OOCly ani ICly moc lidí nemá rádo, ale já vás jo. Ale Skimo mám radši to si vám přiznám. 

Všechny moje Bany

1. Ban Pravidlo 34 - Kdy jsem vzal odemčené kolo z MG benzínky abych si dojel do odtahu pro své auto.

2. Ban non rp injuries - Kdy jsem se srazil s autem do čelního boku myslím a ujel jsem.

3. Ban TrashRP, nedostatečné injuries - Kdy jsme měli náraz ve vyšší rychlosti a napsal jsem si fakt malinký status a jeli jsme dál.

4. Ban Pravidlo 1 - Když jsem vytvářel OOC situaci mím komentováním, když mě okradali v podobě trasu a nepodal jsem si radši report, než si hrát na Helpera/Admina a snažil se jim říct jak se to správně má erpit. Měl jsem si podat report Hnedka.

5. Ban Mixing - Tohle si docela pamatuji, ale nedokážu to vysvětlit. Jde o vysílačku myslím a zaroveň PMka s daným hračem co spusobil DM

6. Ban PowerGaming - Kdy jsem s tahoe dal ručku, abych zastavil kamion.

7. Ban Metabaiting - Zde nedošlo k metabaitingu jen Kormoo nepochopil moc o co se jedná když podal na mne report. V tuhle dobu Kamarád volal kamaradovi OOCly. a do frakčního chatu jsem napsal, ať mu zavolá jelikož nechápe. Nevěděl o co jde v RP akci a nevěděl vůbec co má dělat.

8. Ban Pravidlo 21 - Když jsem udělal hráči Trafic. Hrače jsem chtěl zvážit náklad a místo toho prostě naboural do služebního vozidla a do LOOC jsem napsal nadávku přimo vedenou na něj.

9. Ban Metabaiting - U tohodle je slovo právem na místě. Promiň Shade za ten metabait. Icly jsem měl se shade připravený výslech a já mu pak napsal do PM at nechodí na stanici. jelikož jdu do práce. Kdybych napsal jen že jdu do práce tak se měj. Udělal bych to 100x lépe.

10. BAN Neadekvátní RP - Jedu v protisměru najednou se mě vyhlo auto. Takhle jsem to vyděl já, ale ten kdo jel proti mne měl video kde jsme narazili. Měl jsem zajed k němu zeptat se ho do LOOC jestli byl náraz a pak si to zaerpit.

11. Ban Pravidlo 9 - Zde jsem udělal chybu. Byl jsem unesen, pořádná rana do břicha, následovaný potratem na NMG. Po pár hodinách jsem si šel do klubu a erpil, že to děcko mi bylo ukradnuté.

12. BAN - Rozsáhlý Metabaiting + Metagaming - Permanent

Zde jsem se nějak rozepsal. Chyba je jasné na mé straně, metabaitil jsem bez mého vědomí a kazil jsem hráčům RP hru, když jsem OOCly pak věděl co se bude dít.



Poděkování:

Tímto chci poděkovat.

Dzardysovi: Že zrovna ty jsi mi ten ban zrovna dal ty.

Toustíkovi – Že mi ukázal nejlepší měsíc RP vztahu

KIKO – Nejlepší RP ZZS

 

Závěr

Většina mých banu mají mesíční rozestupy přibližně 2 bany za měsíc, a pokud získám tedy UB, tak vím že dalším banem by pro mne znamenalo Permanentním banem již Permanentním bez možnosti unbanu.

Opět se tedy chci všem omluvit jak za svoje chování OOC tak i Icly. Zkoušel jsem následně i konkurenční servery. Abych pravdu řekl tak Skimo je jediný server kde je RP na úrovni, a dával největší smysl.

Stále myslím na Skimo a toto je poslední věc co chci napsat.

I love Skimo.

PS: Je to sice jen pár dnů, ale pro mne je to skoro věčnost.

13.6.2023 07:59

Honzo,

mám zde hned několik problémů. Začneme asi u toho největšího. Nevím, kde nabýváš dojmu, že si za pár dní napíšeš žádost a hned ti bude vyhověno. A co mi vadí ještě víc, je, že hráčům píšeš zprávy typu "do mesice mam unban 😄" - a přesně za takové zprávy ho nedostaneš. Opravdu bych nerad, aby mezi hráči panoval dojem, že unban je nějakou jistotou a přečkání banu je nutným zlem.

Mimo jiné si myslím, že ti dlouhá pauza prospěje, přiznal ses nám k dost nepěkným věcem, které ti lezou v důsledku hraní na Skimu na mozek a já bych je opravdu nerad jakkoli podporoval. Naopak rád podpořím detox, který dost očividně potřebuješ, a budu jej zkrátka držet, dokud bude potřeba.

Jsem rád, že sis dal s žádostí práci, ale ani s takovou u mě bohužel dnes neprospěješ.


Powered by LeoSight IFS
LT~60

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024