Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o výmaz rejstříku trestů


13.6.2023 14:19

Podatel: Francis ElMuertos

Věc: Žádost o vymazání rejstříku trestů


Odůvodnění: 

Vážený soude,

Rád bych znovu požádal o výmaz svého rejstříku trestů, a to po lhůtě dalších dvou měsíců. Žádám o to hlavně z toho důvodu, že se znovu chci stát trestně bezúhonným občanem.
Plně si uvědomuji, že moje činy ohrožovaly občany San Andreas a plynulý chod státu. Chci soud ujistit, že jsem se napravil a již několik měsíců jsem bez trestu a žiji jako spořádaný občan. Tyto tresty mě omezují v mém podnikání jakožto jednatelem vlastní firmy. Také bych se rád znovu ucházel o post kongresmana a starosty. Tyto záznamy mi v těchto věcech brání. Též bych byl rád, aby soud znovu přihlédl ke skutečnosti, že mojí předchozí žádosti bylo vyhověno [rozsudek S-433], avšak Policie San Andreas, dle portálu občana, výmaz nikdy neprovedla. Nakonec prosím soud o shovívavost a též předem děkuji za případné vyhovění.

ElMuertos.


Záměr: Výmaz rejstříku trestů

Přílohy: /

16.6.2023 17:51

Adresát: Francis ElMuertos
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo