Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN od


Tulen4762

Hráč

10
13.6.2023 18:36

Dobrý den. Chtěl bych si znovu požádat o unban. V minulé žádosti mi SovětDog napsal, že do budoucna trvá na tom, že mi unban nedá, ale budu se touto žádostí snažit, že se rozhodne o opaku. Moje minulé žádosti o unban byly hodně, hodně špatné, udělané na jedno kopyto, ale uvědomil jsem si to, vím, měl jsem si to uvědomit už mnohem dříve, přicházím s lepší, (doufám) žádostí o unban.

Ban mi byl udělen dne 8.8.2022 administrátorem SovietDog za neadekvátní RP - kvůli mému velmi špatnému rpení po autonehodě: pasy cukly - je to hrozné, nepopírám muj trest, ale za mě jsem si odpykal za své činy docela dlouhou dobu. Hlavně nesmím zapomenout na to, že jsem SovietDogovi nadával do rodiny, omlouvám se za to, vím, vyzní to v této žádosti mnohokrát ale z celé duše se omlouvám, nemluvím to jenom kvuli unbanu.

Chtěl bych se ospravědlnit SovietDogovi, ostatním členům admin teamu ale hlavně hráčům, kterým jsem za tu dobu co jsem na skimu znepříjemnil hru nebo se im zhnusilo hraní na tomto serveru kvůli mému rpení.

Za skoro 2 a půl roku, co jsem na skimu..dobře, nepočítám cca 9 měsíců od mého posledního banu, takže za +- 1 a třičtvrtě roku jsem nasbíral 41 banů az toho 3 permanentní bany..ano, mám hroznou historii ale změnil jsem se, i když to u mých minulých žádostech nevypadá, tak vám slibuji že pokud mi dáte poslední šanci tak vás nezklamu, budu dávat pozor na mé rpení a budu nejoriginálnější co se týče rpení, ať už rpení u autonehody nebo celkově u všeho.

Chtěl bych se vrátit zpátky na skimo, rpit s ostatními kamarády ale určitě nepokračovat v takovém rpení, a celkově neporušovat pravidla jak jsem to dělal kdysi. Uvědomil jsem si hodnotu rp a ne hrát jen na WIN. Hodně hráčů a adminů mě nemají v lásce ale pokud mi dáte vážně poslední šanci tak (i ​​když u minulých žádostí to tak ne vypadalo) nebudu dělat ŽÁDNÉ problémy.

Na závěr bych se chtěl ještě jednou ospravedlnit celému admin teamu a hráčům za mé rpení.

S pozdravem Gorge.

@SovietDog 

 

.

14.6.2023 22:19

Máš bohatou historii, která jasně svědčí jenom o tom že jsi nenapravitelný a že nepatříš na server. Je mi líto ale žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~19