Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

lidovec

Hráč

5
13.6.2023 18:45, naposledy upraveno 13.6.2023 21:15 uživatelem lidovec

Zdravím @Puding,

rád bych se omluvil za své minulé arogantní chování, které vedlo k mému perma-banu. Lituji toho, co jsem udělal a přijímám plnou zodpovědnost. Rozumím tomu, že pravidla musí být dodržována a slibuji, že se budu snažit napravit své chyby a dodržovat pravidla. Čas který jsem si odpykal za udělený trest je pro mě dostačující na to abych si uvědomil, že se to nemá opakovat. Prosím o druhou šanci. Děkuji.

--

S pozdravem a přáním hezkého dne
Alan V.

13.6.2023 21:21

Ahoj, sice jsem ti řekla že nemám problém tě pustit do hry, ale pořád si stojím za tím, že chci pořádnou žádost o unban. 

Sepiš to pořádně, ne na dva řádky a ani nekopíruj to co jsi mi poslal před měsícem do zpráv na DC, pak se můžeme bavit

Zatím zamítám.

Téma ti nebudu zamykat, můžeš napsat sem.

15.6.2023 19:11, odstraněno 15.6.2023 19:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2023 19:23

Rádi bychom touto cestou upřímně ocenili Vaši schopnost aktivně využívat a přizpůsobovat si umělou inteligenci ve vaší práci. Bezpochyby se ukázalo, že umělá inteligence přináší mnoho výhod a efektivitu do různých oblastí. Nicméně, je důležité si uvědomit, že lidská kreativita a schopnost vyjádřit své myšlenky jsou nenahraditelné.

V tomto kontextu bychom rádi zdůraznili, že každý administrátor bude mít větší přínos z vaší žádosti, kterou osobně sepsáte, než z jakéhokoli generického textu generovaného ChatGPT. Prostřednictvím vašich vlastních slov a zdůraznění svého účelu a požadavků, můžete předat specifické informace a požadavky, které odpovídají přesně tomu, co potřebujete od administrátora. To bude mít větší váhu a vysokou pravděpodobnost úspěchu ve výsledku.

Proto vás vyzýváme k tomu, abyste využili svou schopnost písemné komunikace a napsali osobní žádost, ve které jasně vyjádříte své záměry a potřeby. Tímto způsobem dokážete upoutat pozornost administrátorů a předat jim přesně to, co potřebují vědět, aby mohli efektivně reagovat na vaše požadavky. Vaše osobní zapojení a snaha jsou klíčem k úspěšné komunikaci s administrátory, a tím i k dosažení vašich cílů.

Jackal za pomoci ChatGPT
(s mutem za nadbytečné vyjadřování počítám, ale pls ne :()

15.6.2023 19:31, naposledy upraveno 15.6.2023 19:31 uživatelem Puding

Úplně se mi nelíbí co tu zkoušíš. Během doby co jsi "vykonával trest" jsi mohl popřemýšlet o tom jak sepíšeš tuhle žádost. 

S takovou ale zamítám, máš klávesnici, použij ji na něco jiného než CTRL + V, a sepiš svoji žádost bez AI. Ideálně za další měsíc.

Zbytek k tomu řekl Jackal.

Puding bez pomoci ChatGPT.