Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zoufalá žádost o zkrácení banu..


Morocko

Hráč

15
14.6.2023 21:56

Ahoj, chtěl jsem se zoufale zeptat, jestli by byla nějaká možnost zkrácení mého banu (resp. unbanu).

Má to prostý důvod.. Jsem momentálně na nemocenské, takže nechodím nikam (bo nemohu kvůli pánům doktorům a kontrolám) a proto jsem si také žádal o unban permanentního banu. Strašně rád bych si zahrál s lidma tam teď, protože za týden maximálně dva se budu stěhovat (od matky do mého nového bytu pochopitelně) a to znamená, že budu mít minimální čas na hraní, což by mě mrzelo. Přeci jen vlastní bydlení obnáší hromady financí a času, takže se ve zkratce prostě se k pc nedostanu..

(Ano, je to poněkud zvláštní žádost o unban, ale to hlavní jsem nejspíše už psal v předchozí)

Budu velmi rád za pochopení @Pakandza

 

15.6.2023 09:32

Ahoj, určitě trpíš strašně velkou nemocí, která ti stejně neumožní trávit velký časový rámec na PC. Pokud se nachýlil tvůj čas a stěhuješ se od maminky, určitě seš už na tolik vyspělý jedinec a není tvoje priorita trávit čas zrovna u Skima. Nevím jestli tohle vygenerovala cvičená opice nebo ses na tolik dokázal posunout jako člověk, nicméně ti naposled připomínám, že jakýkoliv troll nebo jeho náznak budu okamžitě osobně trestat dalším permanentním banem a už si tu nezahraješ vůbec.  


Powered by LeoSight IFS
LT~44