Dobrý den,
rád bych se s vámi podělil o svou žádost o odstranění banu mého účtu na Skimu. Jsem velmi si cením vašeho herního prostředí. Nicméně, dne 13.1.2023 jsem omylem porušil pravidla č.21 a 17 (( @SovietDog )) a dostal jsem ban. Chtěl bych tímto omluvit za své chování. Rád bych zdůraznil, že si uvědomuji své chyby a slibuji, že se budu držet všech pravidel v budoucnu, aby přispívání k pozitivnímu RP pro všechny hráče. Byl bych velice vděčný, kdybyste přehodnotili mou situaci a umožnili mi opět erpit s ostatními hráči na Skimu. Jsem připraven se podrobit jakýmkoli dohledům nebo omezením, abych obnovil vaši důvěru. Děkuji vám za čas do přečtení mé žádosti o unban.
S pozdravem
-Bucha1
Dobrý den,
rád bych se s vámi podělil o svou žádost o odstranění banu mého účtu na Skimu. Jsem velmi si cením vašeho herního prostředí. Nicméně, dne 13.1.2023 jsem omylem porušil pravidla č.21 a 17 (( [user:475] )) a dostal jsem ban. Chtěl bych tímto omluvit za své chování. Rád bych zdůraznil, že si uvědomuji své chyby a slibuji, že se budu držet všech pravidel v budoucnu, aby přispívání k pozitivnímu RP pro všechny hráče. Byl bych velice vděčný, kdybyste přehodnotili mou situaci a umožnili mi opět erpit s ostatními hráči na Skimu. Jsem připraven se podrobit jakýmkoli dohledům nebo omezením, abych obnovil vaši důvěru. Děkuji vám za čas do přečtení mé žádosti o unban.
S pozdravem
-Bucha1