Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Bucha1

Bucha1

Hráč

25
15.6.2023 18:25, naposledy upraveno 15.6.2023 18:42 uživatelem Bucha1

Dobrý den,

rád bych se s vámi podělil o svou žádost o odstranění banu mého účtu na Skimu. Jsem velmi si cením vašeho herního prostředí. Nicméně, dne 13.1.2023 jsem omylem porušil pravidla č.21 a 17 (( @SovietDog )) a dostal jsem ban. Chtěl bych tímto omluvit za své chování. Rád bych zdůraznil, že si uvědomuji své chyby a slibuji, že se budu držet všech pravidel v budoucnu, aby přispívání k pozitivnímu RP pro všechny hráče. Byl bych velice vděčný, kdybyste přehodnotili mou situaci a umožnili mi opět erpit s ostatními hráči na Skimu. Jsem připraven se podrobit jakýmkoli dohledům nebo omezením, abych obnovil vaši důvěru. Děkuji vám za čas do přečtení mé žádosti o unban.
S pozdravem

-Bucha1

15.6.2023 19:16, naposledy upraveno 15.6.2023 19:18 uživatelem Rataj

Vážený uživateli,

děkuji za vaši žádost o odstranění banu z vašeho účtu na Skimu. Rád bych vás však upozornil na několik důležitých aspektů, které byste měl zvážit při psaní takové žádosti.

Za prvé, je důležité si uvědomit, že formulování žádosti o odstranění banu vyžaduje zodpovědnost a respekt ke správcům herního prostředí. Použití umělé inteligence, jako je ChatGPT, může být užitečné při získávání informací, ale není vhodné nahrazovat osobní angažovanost a snahu, kterou byste měl do žádosti vložit sám.

Vaše žádost obsahuje několik nedostatků, které mohou snížit její efektivitu. Především je důležité vyjádřit svou omluvu jasně a upřímně. Váš výraz "omylem porušil pravidla" není dostatečně specifický a nepřináší jasný obrázek o povaze vašeho přestupku. Je lepší uvést přesný popis vašeho jednání a projevit upřímný zájem o pochopení, jak jste mohl porušit daná pravidla.

Celkově lze říci, že je důležité při psaní žádosti o odstranění banu projevit osobní angažovanost a snahu. Využití umělé inteligence jako podpůrného nástroje může být užitečné, ale nesmí nahradit lidskou interakci a úsilí. Při sepisování takové žádosti je nejlepší být upřímný, specifický a zdvořilý.

S pozdravem,

Vaše jméno

(pro nechápavé - tuto odpověď vygenerovala umělá inteligence, stejně jako tuto žádost)