Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese umožnující odtah vozidel.


Kopcart

Hráč

9
16.6.2023 20:33, naposledy upraveno 16.6.2023 20:45 uživatelem Kopcart

Vážení kongresmani,

touhle cestou žádám o udělení koncese umožnující odtah vozidel.

Informace o žadateli:

Firma: Gate a.s.

IČO: 529

Adresa společnosti: Palomino Creek 1840, San Andreas

Osoba konající v jméně firmy: Gary Jackson (majitel)

Email: gary.jackson@post.ic

Telefon: 848-009

Důvod žádosti:

Firma Gate a.s. by ráda expandovala a poskytla nové pracovní příležitosti občanům. Firma má v době podání žádosti 11 zaměstnanců a z interního průzkumu jsme zjistili že by většina měla zájem o práci v oboru odtahu. Dostatečně kvalifikovaním z nich by se tak otevřeli nové příležitosti na karíerní růst.

Taktéž vím že touhle koncesí disponuje mnoho firem, no přes to vídám často vozy které neparkujou správně. V příloze je pár fotografií které se mi podařilo pořídit během pár minut. Tímhle nechci shazovat či urazit firmy které disponují koncesí na odtah vozidel, ale poukázat na potřebnost zvýšení firem disponujících touhle koncesí.

O firmě:

Firma Gate a.s. vlastní garáž v Las Venturas která má kapacity na několik vozů sloužících pro odtah. Firma také vlastní vůz BMW 540i který by umožňoval transport osob v případe odtahu jejich vozidel.

V případe že by došlo k neoprávněnému odtahu vozidel která parkovala korektně, firma bere za své zaměstnance plnou odpovědnost a majitelů vozů finančně odškodní. Firma je připravená na inspekci a nemá vůči státu ani jiným FO či PO nesplacené závazky.

Děkuji za jakoukoli odpověď a zpracování mého podnětu.

S úctou,

majitel a konatel firmy, Gary Jackson

*přiloha*

Brumik

Hráč

38
17.7.2023 13:20

Podatel: Gary Jackson (( @Kopcart ))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Jackson,

Váš podnět jsme zpracovali a v průběhu následujících dní si prosím kontrolujte Vaši post.ic schránku, kde se Vám ozve inspektor za účelem vypracování inspekce a o průběhu dané věci Vás budeme nadále informovat.


 

 

 

 

Pepek Novak
kongresman

Brumik

Hráč

38
23.7.2023 19:50

Podatel: Gary Jackson (( @Kopcart ))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Jackson,

Vaše žádost byla projednána a na základě hlasování, které činilo 6 hlasů proti, 3 zdržení a 1 nehlasoval, jsme se rozhodli Vaši žádost zamítnout.


 

 

 

 

Pepek Novak
kongresman


Powered by LeoSight IFS
LT~26