Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku


Soudruh

Hráč

16
18.6.2023 17:41

Podatel: Alexander Zakharov

Věc: Žádost o vymazání rejstříku trestů


Odůvodnění: 

Vážený soude,

Rád bych požádal o výmaz trestního rejstříku. Žádám o to z toho důvodu, že bych byl rád na staré kolena bez záznamu. Trestní rejstřík mi zabraňuje v podnikání v oboru odtahových služeb.

A. Zakharov


Záměr: Výmaz rejstříku trestů

Přílohy: /

zeldinko

Hráč

45
10.7.2023 10:11, naposledy upraveno 10.7.2023 10:18 uživatelem zeldinko

Podatel: Alexander Zakharov

Věc: Odpoveď na podnet.


Vážený pán Zakharov,

Vášmu podnetu bohužiaľ nie sme schopní vyhovieť, pretože podľa zákona č. 20/2021, článku 2, paragrafu 5, iba vrchní soud môže uskutočniť výmaz z trestného registra občana pri trestných činoch, ktoré sú obsiahnuté v zákone č. 14/2020, pokiaľ je to Váš prípad, svoju žiadosť prosím smerujte do elektronickej podateľne súdu - Soud 2.0

§5 Trestné činy uvedené v zákoně č. 14/2020 může vymazat na žádost občana prostřednictvím Policie San Andreas pouze Vrchní soud San Andreas, za předpokladu, že se občan nedopustil v posledních 50 dnech od žádosti žádného dalšího trestného činu, včetně těch neuvedených v zákoně č. 14/2020 a zároveň není dlužníkem státu na pokutách.

V prípade, že Váš trestný register obsahuje trestné činy neobsiahnuté v zákone č. 14/2020, obráťte sa prosím na políciu San Andreas, ktorá v tomto prípade môže tiež uskutočniť výmaz vášho trestného registra.

§4 Přestupky a trestné činy neuvedené v zákoně č. 14/2020 může vymazat Policie San Andreas, respektive její členové pověření touto pravomocí vedením daného obvodního oddělení policie a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie, nejdříve však 30 dní po zápisu daného záznamu.


 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20