Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban z Permy ...


Davisek

Hráč

25
19.6.2023 15:10, naposledy upraveno 19.6.2023 15:16 uživatelem Davisek

                                                                        Úvod

Dobré odpoledne všem, co tuto žádost čtete. Dnes jsem si po skoro 3 měsících odvážil si napsat žádost o unban, při čemž pevně doufám o možný návrat zpět na server. PermaBan mi byl udělen přes Administrátora @Dzardys .
 

                                                          Celková má herní historie na skimu

Skimo je do té doby největši RP server na kterým jsem kdy hrál (částečně i do teď). Nezalžu řeknu li že na skimu jsem tak nějak začínál svoje rp počátky, které no úplně neskončili nejlépe. Dal jsem se na stranu takzvaných "Skimo mufiánu" což byla ta největši chyba, kterou jsem mohl kdykoliv v rp mohl poplnit a jsem si toho vědom. Také jsem byl členem PSA zboru, kde i přes snahu hledání RP s jinými hráči mi to dost často nevycházelo (i když byly i výjimky). Na serveru jsem nahrál asi okolo 500 hodin a skončil jsem s permou, což když na to kouknu těd, mi přijde jako ta největši hovadina co jsem mohl udělat. Mám dost banů za hrozné nesmylsy, které byly zapříčené mou chtivostí po většim majetku na skimu, a po takzvaném Mustwinu. Vždy jsem se hrozně bál, abych náhodou nepřiśel o majetek, který jsem při hraní získal, při čemź mi unikala pointa celé té hry. Unikalo mi to rp, unikalo mi hledání nových hráču a lidí s kterými bych mohl trávit volný čas na skimu, a místo toho jsem se soustředil jak ze sebe udělat "skimo celebritu". Nikdy jsem lidem co opravdu chtěli rpit nezničil zážitek z rp, spíše naopak jsem dával dost té snahy s takovými lidmy něco zaerpit, no leč opravdu těch lidí jsem potkal špetku.  Také neřeknu že chyba kterou jsem spáchal a až tím, jak se na ní zpětně koukám byly ty takzvané montage z mého hraní. Na nichž bylo ukázán pravý opak rp. 

                                                       Plán pokud dostanu unban

Jestli že bych dostal unban, tak néco jako ilegál úplně házím za hlavu. Chtěl bych se posnažit vybudovat na serveru vlastní firmu, která by nebyla jako všechny ostatní. Chtěl bych udělat něco, co tu ještě nebylo nebo se minimálně o to posnažit. Pokud by tento plán nevyšel, pokusil bych se dostat do legálních sloźek a to přesněji k ZZS  popřidě k HZS, kde bych chtěl své rp vylepšit, jak jen to půjde.

                                                                             Závěr     

Hrozně mě mrzí, jestli jsem komukoliv jakkoliv na serveru uškodil, a jsem si vědom všech prohřešků, které jsem na serveru zavinil a opravdu mě mrzí. Ze všeho jsem se poučil při čemž i když si nejsem jistý jestli vůbec unban dostanu, tak jsem dost času také trávil čtením pravidel a lepšimu jejich porozumnění. Díky že jste to dočetli až sem a tímto jak žádám Dzardyse o unban, tak se mu chci i omluvit, za vše co jsem na serveru provedl. 

Hezký zbytek dne,
DavisYT 

22.6.2023 08:32

No, abych řekl, že jsi serveru moc neškodil, to bych musel hodně kecat.

Nevím vesměs o ničem přínosném, co bys pro server v minulosti udělal, a nepřesvědčuje mne to tedy o tom, že se ti dá důvěřovat. Každopádně sis dal s žádostí práci a stejně nemám v plánu zrušit ban tvému kamarádovi, takže předpokládám, že část případného problému jsem vyřešil prevencí. Šanci dostaneš, přesto na tebe apeluji, že provedeš cokoli podobného a permaban zůstane permabanem.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024