Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o umístění dopravního značení


Jackal

VIP

46
23.6.2023 14:52

Podatel: Donato Ortiz

Věc: Žádost o umístění nové dopravní značky A7a na Eye Street, Downtown Los Santos


Odůvodnění: Vážení kongresmani, tímto krátkým podnětem bych Vás chtěl požádat o umístění dopravní značky A7a (nerovnost vozovky) na ulici Eye Street v Downtown Los Santos, bližší popis lokace v příloze níže. Důvodem je samozřejmě nerovnost vozovky, která zapříčinila nespočet dopravních nehod. Nějakou dobu na daném úseku stály výstražné trojúhelníky, které měly za cílem řidiče varovat, avšak někdo je nejspíše odcizil, z tohoto důvodu žádám o vybudování dané značky na tomto úseku.


Záměr: Umístění nové dopravní značky

Přílohy: [2 fotografie]

23.6.2023 15:20, naposledy upraveno 23.6.2023 15:20 uživatelem Rataj

Adresát: Donato Ortiz

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Ortiz,

děkujeme Vám za Váš návrh. Dovolím se k němu rovnou vyjádřit za dopravní výbor, před projednáním návrhu na zasedání Kongresu. V první řadě se hodí říci, že ačkoliv je pro varování řidičů vhodné takovou značku umístit, nejedná se dle zákona č. 3/2018 (Zákon o provozu na pozemních komunikacích) o dopravní značení s určenou funkcí a podobou. Přesto však zákon připouští možnost umístění upozorňujících vodorovných i svislých značení. Konkrétně toto značení považuji za přínosné a zmíním Váš návrh na dnešním zasedání, v případě předběžných souhlasů ostatních kongresmanů jej později sepíšeme na dopravním výboru do normativní podoby.


DaytonMgr. April Dayton,
předsedkyně Výboru pro dopravu,
kongresmanka a starostka Palomino Creek.


Powered by LeoSight IFS
LT~26