Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Vyvlastnění nemovitosti ve prospěch obce


Wexik

Hráč

29
23.6.2023 15:17

Podatel: Obec Dillimore

Věc: Žádost o vyvlastnění nemovitosti ve prospěch obce


Odůvodnění: Vážený soude,

rád bych vás tímto dopisem požádal o nabytí nemovitosti vedenou pod číslem popisným 1099 do vlastnictví obce Dillimore ve prospěch státu za účelem vybudování obecního úřadu. Nemovitost se v aktuální době nachází na státním pozemku a spadá do vlastnictví společnosti Russian Security & Transport (270) jejíž vlastník Yevgeny Tereshchenko souhlasil s jejím odkoupením ze strany státu za předpokladu že bude využívána jakožto obecní úřad jelikož se o nemovitost dlouhodobě nestará a nemá k ní žádné využití. Nemovitost bych rád nechal do vlastnictví obce nabýt v souladu se zákonem č. 17/2020 Zákon o územním plánování a stavebním řádu ve kterém stojí následovné: „§19 Vlastník pozemku je oprávněn vyvlastnit nemovitosti a nabýt je do svého vlastnictví na svém pozemku v následujících případech: d) k nemovitosti není vykonáváno vlastnické právo (nemovitost není udržována či užívána vlastníkem ani jinými osobami odvozujícími svá práva od něj) po dobu delší 90 dní,“.

S přáním hezkého dne starosta obce Dillimore Weximilian Alexei


Záměr: Vyvlastnění nemovitosti ve prospěch obce

Přílohy: https://imgur.com/a/c4DUFgu

14.7.2023 08:47

Adresát: Weximilian Alexei
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme přezkoumali a došli jsme k závěru, že Vám v aktuální chvíli nelze vyhovět. Nemovitost v současné době splňuje podmínky pro vlastnictví, čímž rozumíme výkon vlastnického práva.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~33