Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení dotace na kulturní akci "RALLY EVENT"


Zeintar

Hráč

49
24.6.2023 17:30, naposledy upraveno 24.6.2023 17:31 uživatelem Zeintar

Vážení členové kongresu,

touto žádostí bych Vás chtěl požádat o finanční dotaci na závodní automobilovou akci zvanou RALLY EVENT pro právnickou osobu Night Riders, číslo 64. Tato akce má již svoji letitou tradici a dávné zalíbení mezi milovníky motoristického sportu a tak předpokládáme, že tato kulturní akce bude mít významný kulturní dopad na místní komunitu a celé San Andreas. Chtěli bychom požádat o částku 2,500,000 korun (čteno jako dva miliony, pět set tisíc korun), kterou bychom využili na následující položky:

 


- Bariéry: Pro zajištění bezpečnosti diváků a závodníků musíme investovat do kvalitních bariér, kterou budou oddělovat trať od diváků a veřejnosti. Tato položka je zásadní pro minimalizaci rizika střetu závodníků a diváků a pro zajištění maximálního bezpečí.

- Catering: Chceme v těchto teplých letních dnech zajistit dostatečný počet stánků s občerstvením a nápoji jak pro diváky, tak účastníky akce. Tento bod přispěje k zajištění pohodlí a spokojenosti občanů, což přispěje k celkovému úspěchu akce.

- Zaměstnanci: Aby naše akce byla takzvaně fair-play, vytvořili jsme porotu, která bude hodnotit správnost projetí tratě, sportovní chování a další důležité aspekty akce. 

- Marketingové a propagační aktivity: Pro zajištění co největší účasti diváků a závodníků, potřebujeme investovat finance i do propagačních a marketingových materiálů, reklamních kampaní, propagací na sociálních sítích, letáků a dalších nástrojů. Chceme tuto akci dostatečně zviditelnit, aby tato akce byla dostatečně viditelná a atraktivní pro veřejnost.

Žádáme Vás tímto, abyste posoudili naši finanční dotaci, abychom podpořili kulturu San Andreas a vytvořili akci, kterou si užije široká veřejnost. Zároveň jsme připraveni poskytnout další informace,  uvést podrobné informace o našem plánování této akce a odpovědět na veškeré dotazy, které byste mohli mít.

 


S pozdravem,
Yukimura Torio

zeldinko

Hráč

45
10.7.2023 10:31

Podatel: Yukimura Torio

Věc: Odpoveď na podnet.


Vážený pán Torio,

Vašu žiadosť o uvoľnenie dotácie na účely financovania kultúrnej akcie RALLY EVENT sme s istými zmenami spracovali pod návrhom č. 54/0, bohužiaľ sme však o tomto návrhu nestihli rozhodnúť včas. Preto mi dovoľte sa Vám veľmi hlboko ospravedlniť, pevne veríme, že aj cez tieto nepríjemnosti Vaša kultúrna akcia zniesla úspech a spríjemnila kultúrny život v našom štáte.


 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo