Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o přezkoumání banu/Upravení délky banu.


ScruffyXd

Hráč

24
24.6.2023 22:06

Dobrý den,

 

Rád bych zde poprosil @Dzardys  o přezkoumání mého banu,popřípadě o upravení délky. Vím že porušení pravidel bylo ve velkém rozsahu, ale rád bych zmínil,že moje historie banů je maličká,bez většíh prohřešků,s rozestupem 1 rok. Ostatně nejsem problémový hráč, žádné stížnosti za RP injury,non rp driving,trash rp nebo tak sem v životě neměl,ani varování za toto.

Ban byl udělen za: Rozsáhlý metagaming+baiting, nenahlášení bugu, nahlášení porušení pravidel ve chvíli vlastního profitu (Permanent). Vlastní profit tam žádný nebyl,Jan ze sebe pouze dělal dokonalého hráče co neporušil jedinné pravidlo a hrál si na boha,tudíž sem si projel konverzaci,a zjistil sem že tam těch porušených pravidele je hodně i z mé strany,to sem zároveň sdělil i příslušnému adminovy(Že porušení pravidel se týká obou stran,a že za to chci nést odpovědnost.). Tudíž sem z toho mohl mít profit jen takový,že budem mít oba ban,to se mi moc výhodné nezdá,jako vyměnit celý rohlík na drobek z housky.

Jednalo se o metování RP,schůzky,lokace atd. Rád bych zmínil že to nezasáhlo herní svět,kromě mě,a Jana. Ostatně nemohu vědět zda Jan nemetoval dále s poskytnutými informacemi co sem mu napsal,tudíž neříkám že Meta bait s meta gamingem tam prokazatelně nebyl,byl,a opravdu masivní.

Co se týče bugu,tak šlo o to že mě NEJSPÍŠE dalo PSA auto do policejního odtahu,nevím přesně kde skončilo,protože sem po tom cirka měsíc a půl nehrál. Po té sem auto našel v BB odtahu,osobně si myslím že když sem to po té době nevyzvedl,tak se tam přesunulo od PSA,to sem samozřejmě nenahlásil,nevím přesně okolnosti proč se tam to auto vzalo,zda to borcovi při převozu spadlo,nebo proč a jak. Každopádně pointa je taková že sem ten bug nenahlásil,a zneužil ho tím že sem měl v autě veškeré úpravy,a neplatil pokutu.

Myslím si osobně že s tím jakou mám ban historii,a s tím jaké RP na serveru vedu(Nedělám žádné trashe ani troll věci), by mohl Dzardys přezkoumat délku mého banu,nepříjde mi totiž s porovnáním s ostatnímy bany,a lidmi co mají historii dlouhou pomalu na 2x A4 fér. Pravidla výše zmíněná sem tedy porušil,ovšem si nemyslím že si zasloužím tak velký trest,ostatně sem bez problémový hráč,a tohle byl prostě jeden obrovský přešlap a fuck up z mojí strany,za což se omlouvám všem,všetně @jan38 za to že sem mu tím nejspíše pokazil herní zážitek. (Rád bych ještě zmínil,že jako jeden z mála,sem na discord serveru BA nedělal brykule,a nedělal si z Dzardyse srandu jako to tam dělalo dalších 10 lidí,ale po jeho upozornění sem už nepsal na žádný IC schválený discord do OOC sekce.)

V případě že bych dostal další šanci,a můj ban byl zkrácenu,budu pokračovat v tom co sem dělal před banem,tudíž budování firmy a social RP s dalšími lidmy.

 

24.6.2023 22:35, odstraněno 25.6.2023 01:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.6.2023 13:46

Ahoj, odvoláváš se tu na spoustu věcí, které beru jako argumentační fauly.

  1. Relativně čistá historie s rozestupem jednoho roku - když jsi tu velkou část z toho nehrál, je to docela pochopitelné a jednoduché.
  2. Vlastní profit jsi z toho měl, ve chvíli, kdy jsem ti zabanoval kamaráda, jsi šel Honzu taky nahlásit, nějaká msta a pocit zadostiučinění tam jsou.
  3. Hodnotíš vlastní RP jako nějaké ukázkové, já to z pohledu člena Admin Teamu vidím dost často opačně. Doporučuji si přečíst něco o tomto.

Až tvá žádost bude podložena skutečnými fakty a smysluplnými argumenty, jsem v pořádku s tím, že dostaneš unban. V tuto chvíli pouze vyvracíš vlastní vinu v prakticky každém ohledu a odvoláváš se na vlastní dojmy z přínosu pro RP. Pokud přijmeš vlastní vinu a zapracuješ na tom, why not. Teď určitě ne.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo