Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permanentního banu od Globálního administrátora


craftingclone

Hráč

14
29.6.2023 14:23

Zdravím všechny čtenáře této žádosti o zrušení permanentního banu. 
Od udělení banu už je to něco přes čtyři měsíce, tak proto se obracím na globálního administrátora s prosbou o zrušení mého permanentního banu.

Jak to všechno začalo?


Dne 25.3.2023 ve 23:34 hod. mi byl udělen permanentní ban od administrátora SovietDog. Za nenahlášení obcházení banu, ano... Moc dobře vím proč tomu tak bylo a bylo mi jasné, že mě to dříve, nebo později potká. 
Bohužel byla má chyba, že jsem danému člověku pomáhal a kryl ho v tom co bylo špatné, díky této době co mám permanentní ban jsem si uvědomil, že to z mé strany nebylo vůbec adekvátní a chci se za to zpětně omluvit. 
Co se stalo, to se stalo, zpět už to bohužel nevrátím, ovšem věřím, že mě spousta z vás pochopí a dokážou mě příjmout opětovně zpět i přes ten fakt, že jsem udělal něco špatného a to, že jsem kryl "hrozbu" serveru.... Bohužel už mě nenapadá co k tomuto dále napsat, jelikož je to téma, ke kterému není moc co napsat, tudíž bych se raději přesunul dále.

Proč by mi měl být zrušen permanentní ban?


Za dobu permanentního banu jsem měl dost času na doučení spousty pravidel a taktéž i rozmýšlení nad plány do IC světa, které bych rád uskutečnil. Je mi více než jasné, že někdo s mým opětovným příchodem na server souhlasit nebude a bude proti tomu, někdo mě tam možná uvidí rád a někdo možná ne. Jedno je jasné, zaměřím se více na SocialRP a chci se prostě aklimatizovat od nekvalitního RP..... Prostě budu dělat věci, jako každý člen komunity, alespoň trochu na úrovni dělá... ( Né a fakt to není motto typu "nasadím šátek a jsem drsnej"... :D ) No, prostě slova nejsou činy a není jednoduché jim věřit, proto taktéž žádám o zrušení banu.... :) Přesuneme se dále.

Závěr...


No, vím, že tato žádost není jakkoliv dlouhá, ovšem doufám, že to pro účely bude stačit...
Na závěr se chci ještě jednou omluvit za moje téhdejší činy, které už se jistě nebudou opakovat, následně bych rád poděkoval všem s kterými jsem měl tu čest dříve RPit a chci vám jenom říct, že i v případě, že opětovnou možnost na server nedostanu, děkuji vám za zážitky strávené s vámi... Taktéž předem děkuji za zhodnocení a přeji příjemné prázdniny všem co to dočetli až sem, ještě jednou děkuji, omlouvám se a mějte se. 

( @Dzardys )

                                                                                                                                                                            🚗 - Crafting out.

30.6.2023 12:14, odstraněno 30.6.2023 16:03 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.7.2023 16:55

Historii sice máš poměrně obsáhlou, ale jedná se o tvůj první permanentní ban, od jehož udělení navíc uběhlo docela dost času. Snad ses zamyslel nad tím, zda ti to za to stojí, a nic podobného z tvé strany už neuvidíme. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~32