Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opakované porušení nonRP injuries, historie (Permanent) Pokus č. 2


asiproCZ

Hráč

14
30.6.2023 12:56, naposledy upraveno 30.6.2023 13:44 uživatelem asiproCZ

 

Začátek

Zdravím. Po prvním pokusu jsem se rozhodl, že opět zažádám o unban, tak přeji krásně čtení. :)
Píšu to napodruhé, protože v minulé žádosti mi administrátor @Dzardys napsal, že to je ctrl c + ctrl
v, každopádně to tak rozhodně nebylo, jen jsem to napsal bohužel podobně, a tak proto to tak vypadalo. Ale to už nebudu řešit, a radši vám sem napíšu co se stalo, a budu se snažit aby to nevypadalo jak ctr c + ctrl v.

Za co mi byl ban udělen?


Co se dělo?

Jednoho dne, přesněji 5.5 okolo půlnoci jsme se s skupinkou kámošů rozhodli, že půjdeme okrádat, protože přeci jenom já neměl zas tak moc peněz. Po nějaké chvilce jsme tedy vyrazili někoho hledat. Po menší projížďce jsme okradli pár lidí, takže pár akciček už bylo. Potom ale přichází ta hlavní oběť, kvůli které né jen mne byl udělen ban. Hráč se jmenoval Donato Ortiz, který se projížděl v jeho Tahoečku, po chvilce sledování jsme si řekli, že ho okradem. Tak jsme se snažili najít vhodnou chvilku, akorát že přijelo auto, přesnějí BMW M5 ve vínové barvě. To za námi jezdilo také, tak nám to přišlo podezřelé. V Red County u Dillimore jsme se rozhodli, že vytáhneme zbraně, a zkusíme ho vzít, akorát že Donato jel dál. Po dalším pronásledováním jsme dojeli až do Los Santos k IGS, kde jeden z nás vystoupil, a začal tankovat, protože přeci jen jsme moc paliva neměli po té dlouho cestě. Po natankování jsme začali ujíždět, a Tahoe jelo za náma. Dojeli jsme na menší most který je v blízkosti Pizzerie, kde do nás lehce narámoval, a kvůli tomu jsme narazili do lampy. Bohužel 3 z nás nic neRPilo až na řidiče. Po narámování jsme začali střílet po Tahoečku, a na to ihned přijelo vínové BMW M5, které začalo střílet , tak jsme po něm stříleli také. Potom jsme ujeli párset metrů, a po chvilce se nám zničilo auto, tak jsme ihned všichni vystoupili, a běželi k domům odkud jsme stříleli po BMWčku, a po Tahoečku. Po uklidnění střelby jsme se tam běželi podívat, a už jsem viděl z povzdálí admina, bohužel si nepamatuju přesně kdo to byl, ale mám pocit že to byla Puding. Jak jsme přiběhli blíž, a zjistili, že řeší to naše nonRP INJ, o kterém jsem si byl vědom, a věděl jsem, že jsem to porušil. Po několika minutách řešení se prišel podívat i administrátor Dzardys
který to celé vyřešil, po chvilce se rozhodl, že nás za to potrestá, tak nám dal bany, 3 z nás dostali permu, a jeden dostal na 120h.

Závěr a omluva.

Tímto bych chtěl jen říct, že jsem se snažil aby to nevypadalo jako minule, takže ctrl c +ctrl v. Také jsem se to snažil napsal tak, aby to vypadalo dobře, a mělo to nějaký smysl. Každopádně po unbanu se rozhodně na nějakou dobu vyhnu nelegálu, a místo toho si začnu zlepšovat RP někde jinde.

Také bych se chtěl všem omluvit, hlavně lidem kteří byly u RP akce. Takže se omlouvám jak hračům, tak adminům za to, že to museli tak dlouho řešit.  Děkuji za přečtení, a přeji krásný zbytek dne/večera.

1.7.2023 16:52

No dobrá, šanci ti dám, ne, že si to pokazíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024