Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Salsiii

Hráč

28
30.6.2023 22:45, naposledy upraveno 30.6.2023 22:50 uživatelem Salsiii

Vážení administrátoři a komunito,

tímto příspěvkem bych si chtěl požádat o zrušení permanentního banu, který jsem dostal za úmyslné porušování pravidel z mé strany. Ban jsem obdržel dne 31.12.2022 za dlouhodobé porušování pravidla 0, troll a aroganci k administrátorům. Ve stručnosti zde popíšu, za co mi byl ban udělen - rozhodli jsme se udělat osudové rozhodnutí, které vedlo k vykradení obchodu, bohužel se nám nedařilo ztratit policejní jednotky, tak jsme se snažili najít pomocí komunikace ve vysílačce, to se nám povedlo, bohužel se vlivem pingu způsobila dopravní nehoda, ve které jsem rozhodně neměl adekvátní injuries a ještě jsem si dovolil dojet pro kolegu do nemocnice. K tomuto banu pak rozhodně přispívá naše jednání jak na ilegálních postavách, tak mimo hru (například uploadování nevhodných videí na youtube, které by mohly poškodit reputaci portálu).

Nežádám pouze o zrušení banu, ale zároveň chci vyjádřit upřímnou omluvu všem členům této komunity, které jsem svým jednáním jakkoli poškodil, nebo jim znechutil herní zážitek. Má omluva také patří administrátorům, ke kterým jsem se nechoval zrovna nejlépe a s respektem. Mrzí mě, že to zašlo až do takového bodu, kdy jsem měl potřebu úmyslně a dlouhodobě hráčům kazit herní zážitek v podobě porušování několika pravidel, nebo urážení a svými videi přispívat k poškozování reputace tohoto herního portálu. Byl bych rád, kdyby jste zvážili mou upřímnou omluvu a tuto žádost o zrušení permanentního banu s ohledem na mé chování. Rád bych dostal druhou šanci, abych mohl napravit své chyby a vrátit se jako odpovědný člen, který přispívá k pozitivnímu rozvoji této komunity. Také si uvědomuji, že má reputace na serveru a počet banů není zrovna nejlepší, ale svých chyb jsem si vědom a mohu vás ujistit, že nemám potřebu v tom pokračovat. Ať je rozhodnutí jakékoliv, budu ho respektovat.

Přeji hezký zbytek večera a krásné prožití letních prázdnin.

6.7.2023 15:55

Ahoj,

jsem samozřejmě rád, že sis s žádostí dal práci a žádost má přesně takový formát, jaký od hráčů očekávám. Tak nějak je to přesně to, co bych i od tebe čekal, vím, že to máš v hlavě srovnané a když chceš, umíš jednat vzorově. Co mě však mrzí je, že jsi nechtěl, a proto to dopadlo tak, jak to dopadlo. Serveru jsi společně s Oliverem škodil, a řekl bych, že ještě dlouho po obdržení banu. To je něco, co se jen tak nezapomíná. Pro mě bylo rozhodnutí těžké, poradil jsem se s několika kolegy a tak nějak si notujeme v názoru, že bude lepší, když v tvém případě ještě nějakou dobu počkáme. Nevíme, jestli můžeme věřit tomu, že se nic podobného nebude opakovat, přeci jen se nemůžeš divit, když se podíváš na svou historii a vůbec na to, co jsi provedl.

Věřím tomu, že to pochopíš, a že se nebudeš zlobit. Přeji hezké prázdniny.


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024