Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanentní ban SovietDog - Dandy


Dandy

Hráč

4
30.6.2023 23:08, naposledy upraveno 30.6.2023 23:09 uživatelem Dandy

Pěkný podvečer přeji celému Admin Teamu a taktéž hráčum již čtou tuhle žádost.

Začátek

Dne 8. července 2022 jsem byl potrestán permanentním banem, nyní je to téměř celý rok od mého zabanování. Jsem si vědom že to není můj první Permaban a taktéž nemám nejčistší historii, chtěl bych tímto poprosit o odbanování a možnost vstoupit na portál s jménem které nebude pořád psáno v banlistu za neustále porušování pravidel.

Část první

Chci začít tím, že se hluboce omlouvám celému admin teamu a hráčům za své předchozí chování. Jsem si plně vědom svých chyb a nepřípustných akcí, které jsem udělal a které negativně ovlivňovaly komunitu. Přijímám plnou odpovědnost za svá jednání a lituji všech nevhodných činů, které jsem v minulosti provedl. Během doby, kdy jsem byl zabanován, jsem však nezůstal bezčinný a aktivně jsem se snažil napravit své chyby a zlepšit se jako hráč i jako člen komunit. Jednou z největších lekcí, kterou jsem se poučil, byla důležitost respektu vůči ostatním lidem. Našel jsem si brigádu a tam už jsem musel poslouchat ať už šéfa či vedoucího.

Část druhá

Je samozřejmostí že se již neújmu illegálniho RolePlaye, jelikož by to nečekaně vedlo opětovně k permanentnímu banu, proto jsem si napsal takzvaně " ToDo List " věcí již bych chtěl dosáhnout, aniž bych byl nucen použít illegálni metody. Mám taktéž v plánu poznat lidi se kterými bych hrál popřípadě se od nich naučil lepšího RP, je samozřejmostí že po unbanu půjdu co nejdřív na zaučení od helperů aby jsem se totálně vyvaroval situacím které vedly k tomuhle trestu již mám dodnes.

Závěr

Přišel jsem na to, že RolePlay není jen o individuálním prožívání příběhu, ale také o interakci s ostatními hráči. Rovněž jsem sledoval hodně videí či streamu kde různi lidé hráli roleplay, zásadní chybou bylo že jsem hrál hodně krát na takzvaný MustWin, což byla fatálni chyba a taky jsem na to doplatil. Není to moje první žádost o získání unbanu kde mi bylo řečeno že si již nikdy nezahraju. Proto by jsem chtěl poprosit SedliXe, jestli by se nezamyslil zda-li by opravdu nebyla možnost prokázat mojí nápravu, aby si mně všichni nepamatovali pouze jako toho " fufu mufyánka " který pouze kazil atmosféru správného RolePlaye.

S přáním hezkého zbytku podvečera.

Dandy

Pingy :

( @SedliX , @SovietDog )

4.7.2023 18:09

Máš celkem 17 banu a z toho jsou dvě permy, nemyslím si že by byla možnost se vrátit na server. Šanci jsi jíž dostal a zahodil jí. Takže tě bohužel zklamu ale žádosti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024