Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UNBan - koblst


koblst

Hráč

26
1.7.2023 19:44

Zdravím pán @Dzardys a pán @magovec,

uplynula určitá doba a som tu späť s žiadosťou o UNBan, ktorý mi bol udelený 26.2. (druhá perma). Pôvodne som chcel spísať žiadosť až budúci mesiac, ale rozhodol som to urobiť teraz, pretože viem, že sa nezjaví žiadny rozdiel v mojom RP a keďže sú teraz prázdniny, mám viac času na hranie. Idem do toho, že toto bude moja posledná šanca, ktorú dúfam, že budem mať. Tiež som dostal feedback na moje RP, že je pomerne na dobrej úrovni, len robím veci, ktoré si neuvedomujem a rýchlo sa dostanem do problémov. Teraz viem, že určite nebudem robiť veci, ktoré porušuju pravidla servera, budem sa sústrediť na RP a snažiť sa získať ďalšie pozitívne feedbacky. Touto žiadosťou dúfam, že sa čoskoro budem môcť opäť vrátiť do komunity Skima.

Predom ďakujem za odpoveď.

-koblst

6.7.2023 17:06, naposledy upraveno 6.7.2023 17:08 uživatelem magovec

Krásné čtvrteční odpoledne,

Konečně jsi se po čtyřech dnech dostal odpovědi, na kterou si ještě chvíli počkáš čtením mé odpovědi. Prvně bych rád řekl, že o tvém případném unbanu mi Dzardys dal kompletní svobodu a volno, takže o unbanu momentálně rozhoduju já, jakožto GM, které tě taky do momentální situace dostalo.

Přejdeme k poslední žádosti o unban, kterou jsi psal. V této žádosti jsem se myslím dostatečně vyjádřil k mému postavení k tobě. Znám tě a vím, v jaké sféře RP se pohybuješ, co tak přibližně můžeš dělat. Ihned si tě dovolím upozornit na to, že pokud budeš v takovém RP pokračovat, tak ti to akorát uškodí. Dovolím si říct, že momentálně jsi v situaci, kdy si musíš zkrátka napravit reputaci, o tom žádná. RP dokážeš dost dobře ovládat, jen se nesmíš nechat unést přihlouplými myšlenkami, "srandou" a například špatné skupinky lidí, kteří mají zálibu v porušování pravidel.

Stále jsme se nedostali k finálnímu verdiktu, já bych zde rád vyzdvihnul ještě jednu věc. Já jsem součástí admin týmu společně jako mých X kolegů. Není přípustné, aby nám člověk, jako ty, zapíral informace, ke kterým máme přístup. Očekáváme od hráčů plnou součinnost při řešení jakékoliv stížnosti a problémů. To je fakt, na kterém jsi minule dosti pohořel, avšak to tu nebudu rozebírat. Opravdu neplatí to, co nikdo nevidí přímo ve hře, nevidí někdo jiný někde v logu. Neexistuje v takovém případě to, aby sis v době "nepozorovanosti" porušoval pravidla tak, jako tomu bylo doposud. Na všechno se časem přijde.

Snad poslední odstavec, ve kterém chci vyjádřit to, co mě potěšilo. V době banu jsi opravdu ban dodržel a nesnažil jsi se někde litovat, případně si stěžovat. Kontaktoval jsi mě nějakou dobu zpět s tím, kdy je dle mého názoru vhodné si podat žádost o unban a promluvil sis se mnou ohledně tvého působení na serveru. Sám zde zmiňuješ, že jsou prázdniny a že máš čas na hraní. Já, jakožto čerstvě dostudovaný mládenec, který si užívá své poslední prázdniny, mám tento čas taky. Nebude mi dělat žádný problém strávit hodiny sledováním tebe a tvých aktivit.

Podtrženo, sečteno... Máš svou poslední šanci, nepokaž si ji. Můžeš se napojit.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~30