Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban ( opakované nonRP injuries, trashRP ) @Dzardys


mxtej

Hráč

5
5.7.2023 12:44, naposledy upraveno 5.7.2023 12:48 uživatelem mxtej

Zdravím

pro některé dobré ráno a pro některé dobrou chuť k obědu. Jsem tu po nějaké době od žádosti mého perma banu zase. Včera jsem ve 22:56 dostal ban na 14 dní za opakované nonrpinjuries a trashrp, uvedu vás tedy do situace co se opravdu stalo a jak to vidím já, samozřejmě vím že admin má poslední slovo ale tohle mi přijde celkem zbytečně jako ban. S kamarádem jsme jezdili po Montgomery, ujeli jsme PSA hlídce s důvodem, že je na mě vypsán zatykač. Když jsem potkal ty stejné policisty znovu, byl jsem na křižovatce za hasičskou stanicí směrem do kopce. začal jsem ujíždět směrem k benzínce, ale u hasičárny jsem dostal lag, ty dostávám celkem často takže jsem se tomu nějak nedivil a nevěnoval tomu pozornost, před lagem jsem viděl PSA Taurus který jede směrem ke mě, po lagu jsem ho neviděl a tak jsem odjel směrem na dálnici a mýtné bráně, po přejetí mýtné brány jsem viděl zprávu od @Dzardys kde bylo napsáno '' to víš že jo'', nevěděl jsem o co jde a tak jsem odpověděl ''?'' a poté '' co se stalo''. Načež mi nebylo odpověděno ale byl mi rovnou udělen ban na 14 dní, což mi i tak přijde dost ale chápu, že máte nějaké určité délky banů které musíte dodržovat. V tu dobu jsem pořád nevěděl o co jde a proč jsem obdržel ban, každopádně jsem šel spát a přemýšlel nad tím, za co by daný ban mohl být a jaký důvod k tomu Dzardyse vedl. Poté jsem si uvědomil, že když jsem dostal lag, ostatní hráči viděli jak jedu dále, tím pádem jsem mohl do někoho nabourat a jelikož jsem pak odjel, Dzardys to asi vzal tak, že jsem to neerpil a odjel dále bez žádných RP injuries. Chci se omluvit za tu chybu, kterou jsem udělal tímto krokem a že kvůli mě pár hráčů přišlo o RP akci honičky. Opravdu jsem si nebyl vědom, že bych do někoho naboural či tak něco. Také zde je možnost že jsem naboural do značky která byla kousek. Každopádně se znovu omlouvám za to co jsem udělal ikdyž jsem si toho nebyl vědom a bylo to způsobeno lagy, ne mými nedostatečnými injuries. Myslím si tedy že ban ze strany Dzardyse v tu chvíli byl oprávněn, každopádně jsem si jist, že došlo k jistému nedorozumění. Rád bych dostal unban, jelikož už uběhlo skoro 14 hodin od udělení banu, jsem si plně vědom že jsem porušil tyto pravidla ale ikdyž nechci nic svádět na lagy, tak v tomto případě to tak bohužel bylo. Přiznávám tedy svoji chybu ale byl bych rád za udělení unban, jelikož jsem takto neučinil naschvál proti straně PSA.

Vím, že je Dzardys rozumný člověk, jelikož unban od mého permabanu mi udělil právě on, jednal jako rozumný a tak doufám, že se s ním nějakým způsobem domluvím.

Děkuji vám za přečtení a věnování pozornosti mé žádosti o unban.

Screen banu

5.7.2023 12:53

Já jsem opravdu rád, že si s žádostí dáváš takovou práci, každopádně ji vidim jako jeden velký argumentační faul. Člověk s lagy vypadá definitivně jinak, z tvé strany byla jízda plynulá. Každopádně budiž, měl jsi lagy, nebudu ti to nějak vyvracet. Ale nemyslím si, že sis nebyl dopravní nehody vědom.

Z tvé historie se dá vyčíst, že se prostě nehodláš poučit, hodláš i nadále trashRPit a s injuries budeš mít i nadále potíže. Je hezké, že nejvíce nadávek na "hraní na win" je směřováno vůči PSA, ale že hráčů s tvým stylem RP je na serveru desetinásobek, to už nikoho zřejmě netrápí. Jo, mě jo.

Nemám důvod ti vyhovět, ač sis dal s žádostí práci a já jsem rád, stojím si za tím, že ti ban prospěje. Jsou prázdniny, skoč si je trochu užít ven. A pokud ne tam, tak třeba u učení se RP injuries. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024