Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadam o unban


Tonyys

Hráč

2
5.7.2023 23:07

Milý  Admine

s touto zprávou bych chtěl vyjádřit upřímnou omluvu za své předchozí chování a projevit lítost nad incidentem, který vedl k mýmu banu. Chápu, že mé jednání bylo nevhodné a porušilo pravidla vaší komunity.

Chtěl bych vám zdůraznit, že nebylo mé úmyslem narušit komunitu nebo způsobit problémy. Můj ban mi poskytl dostatek času k zamyšlení a uvědomění si vážnosti a důležitosti respektování pravidel a ostatních uživatelů.

Rád bych vám také přislíbil, že se takovýmto chováním už nebudu opakovat. Chápu, že každý má právo na příjemné a bezpečné prostředí a jsem si vědom, že moje jednání tomu neodpovídalo.

Byl bych velmi vděčný, kdybyste mi udělili druhou šanci. Byl jsem členem vaší komunity po dlouhou dobu a velmi si vážím všeho, co jste pro ni vybudovali. Slibuji, že se budu snažit být lepším a respektujícím členem.

Pokud byste měl  jakékoliv další podmínky nebo způsob, jak se mohu zlepšit a napravit své chování, rád je přijmu a dodržím.

Ještě jednou se vám omlouvám za své nevhodné jednání a doufám, že mi dáte příležitost se znovu zapojit do vaší komunity.

S pozdravem Tonyys.

Jackal

VIP

46
5.7.2023 23:10

Rádi bychom touto cestou upřímně ocenili Vaši schopnost aktivně využívat a přizpůsobovat si umělou inteligenci ve vaší práci. Bezpochyby se ukázalo, že umělá inteligence přináší mnoho výhod a efektivitu do různých oblastí. Nicméně, je důležité si uvědomit, že lidská kreativita a schopnost vyjádřit své myšlenky jsou nenahraditelné.

V tomto kontextu bychom rádi zdůraznili, že každý administrátor bude mít větší přínos z vaší žádosti, kterou osobně sepsáte, než z jakéhokoli generického textu generovaného ChatGPT. Prostřednictvím vašich vlastních slov a zdůraznění svého účelu a požadavků, můžete předat specifické informace a požadavky, které odpovídají přesně tomu, co potřebujete od administrátora. To bude mít větší váhu a vysokou pravděpodobnost úspěchu ve výsledku.

Proto vás vyzýváme k tomu, abyste využili svou schopnost písemné komunikace a napsali osobní žádost, ve které jasně vyjádříte své záměry a potřeby. Tímto způsobem dokážete upoutat pozornost administrátorů a předat jim přesně to, co potřebují vědět, aby mohli efektivně reagovat na vaše požadavky. Vaše osobní zapojení a snaha jsou klíčem k úspěšné komunikaci s administrátory, a tím i k dosažení vašich cílů.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jackal za pomoci ChatGPT

5.7.2023 23:11

Dobrý den Tonyys,

s litostí vám musím oznámit, že vaše žádost o unban na serveru Skimo RolePlay byla zamítnuta. Důvodem je skutečnost, že vaše žádost byla sepsána pomocí ChatGPT, což je umělá inteligence, a nebyla považována za důvěryhodný způsob vyjádření žádosti o unban.

V těchto případech preferujeme, aby žádosti o unban byly předloženy hráči osobně, s vlastními slovy a vlastním projevem. Doufáme, že budete mít pochopení pro tuto politiku a případně se v budoucnu rozhodnete předložit svou žádost o unban osobně.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,
<GA> Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~35