Dobrý den, před chvílí mi byl udělen ban na 2 hodiny za údajný metabaiting, avšak vůbec nevím, kdy jsem se toho dopustil, jediné, co mně napadá je to, že jsem napsal PMku hráči Aleš Lidmila, jelikož byl zrovna AFK a já potřeboval něco s ním doRPit, jinak vůbec nevím, proč, a kdy jsem se toho dopustil. Děkuji za vysvětlení. Ban mi byl udělen administrátorem @Phobios . Díky předem za odpověď.
PinkFloydCZ.
Edit: Jediný co by teoreticky mohlo být tím, že jsem dostal ban. je toto:
6.7.202313:29:19PM pro (31) Ales Lidmila: vstávat a cvičit
Napsal jsem mu PM z toho důvodu, že jsem potřeboval převézt zraněného do nemocnice a aby on nebyl AFK, a nastoupil taky. Což pokud je tohle tím důvodem, vůbec to nechápu. Jelikož to měla být hláška ze seriálu Bob a Bobek. A pouze jsem chtěl, aby neAFKoval.
Dobrý den, před chvílí mi byl udělen ban na 2 hodiny za údajný metabaiting, avšak vůbec nevím, kdy jsem se toho dopustil, jediné, co mně napadá je to, že jsem napsal PMku hráči Aleš Lidmila, jelikož byl zrovna AFK a já potřeboval něco s ním doRPit, jinak vůbec nevím, proč, a kdy jsem se toho dopustil. Děkuji za vysvětlení. Ban mi byl udělen administrátorem [user:3977] . Díky předem za odpověď.
PinkFloydCZ.
Edit: Jediný co by teoreticky mohlo být tím, že jsem dostal ban. je toto:
6.7.202313:29:19PM pro (31) Ales Lidmila: vstávat a cvičit
Napsal jsem mu PM z toho důvodu, že jsem potřeboval převézt zraněného do nemocnice a aby on nebyl AFK, a nastoupil taky. Což pokud je tohle tím důvodem, vůbec to nechápu. Jelikož to měla být hláška ze seriálu Bob a Bobek. A pouze jsem chtěl, aby neAFKoval.