Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


MrKys

Hráč

7
6.7.2023 23:11

Zdravím, dnes jsem dostal ban za nedostatečné Rp injuries. Chtěl bych se proti tomuhle odvolat. Údajně to byl naráz ve 110km/h a prý jsem zaRPil jen bouch se do hlavy. Jen bych to uvedl jak to bylo … nejsem nejrychlejší ve psaní a že to nenapíšu hned neznamená ze jsem to nezaeRPil, postupně jsem vše dopsal a měl jsem to i ve statusu ( bouchl se do hlavy, bolý ho hlava a má pohmožděnou ruku). A to si myslím že je dostatečné. Ale nemůžu to potvrdit protože jsem nikdy ve 110 nenarazil. (IRL)

6.7.2023 23:21, odstraněno 7.7.2023 00:02 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
7.7.2023 00:06

I kdybys měl normální status (a ne, že ses bouchl do hlavy), stále jsem neviděl jediný report z tvé strany na kolegu řidiče, ze kterého se v době honičky stal Superman a necítil bolest. A upřímně to dostatečné nebylo, několik nárazů by vás celkem slušně vyřadilo. Ban jsi dostal na dvě hodinky, půlku už máš za sebou, zbytek zvládneš téže.


Powered by LeoSight IFS
LT~22