Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


filipdrdul

Hráč

6
7.7.2023 18:02

Zdravim, rad bych se omluvil adminovi Dzardys za spam byl nedočkavi. Rad bych si požadal o UNBAN ktery byl udělen před 2 měsici. Bylo to za TRASHRP napsal jsem ´´/me se bouchl o ovlant.. vim že jsem tohle psat neměl taky jsem si přečetl pravidla a vim jak už pořadně RPIT. Potom to bylo za PRAVIDLO 21. Napal jsem do B kdyby u sebe měl glocka tak vas vykropim a jste mrtvi kidi. Tohle jsem napal vim že tohle neni spravne chovani a nevhodne. Chtěl bych se omluvit za to jak jsem hral proto bych chtěl poprosit o dalši šanci si zahrat a vyzkoušet to. Děkuju za odpověď

8.7.2023 18:39

Ahoj, opět se dostáváme k tomu, že si podáváš žádost mnohem dříve, než ti bylo řečeno. Podáváš si ji po dvou dnech, ačkoli jsem tě požádal o týdenní odstup. Tak to zkusíme znovu, podej si ji za týden od dnešního dne, doufám, že to zvládneš vydržet a že se vyvaruješ dalších hanlivých komentářů pod mým profilem.


Powered by LeoSight IFS
LT~22