Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban Jacob Crawn


MarthySK

Hráč

20
7.7.2023 18:57

Zdravim, rad bych se omluvil za treshRP. Rad bych si požadal o UNBAN ktery byl udělen před dnes. Bylo to za TRASHRP ilegal, a za to že jsem nedal dukazne video. vim že jsem tohle dělat neměl taky jsem si přečetl pravidla a vim jak už pořadně RPIT. Poprosit o dalši šanci. Děkuju za odpověď

7.7.2023 19:27

Upřímně mě mrzí, že víš, jak RPit (nebo to aspoň tedy tvrdíš) až po přečtení pravidel, které tě muselo stát několik banů. Každopádně tady u nás s /me prohledava, /me dava nuz ke krku anebo /say klit nepochodíš. Sám sis vybral cestu ilegálního RP (s tím, že sis snad dokonce podával inzeráty, že odvážíš lidi, a tam jsi je chtěl okrást, kde se ti to ani u jednoho hráče nepovedlo kvůli jeho hodinám, o nichž ses dozvěděl až v průběhu, každopádně tu spíše narážím na to, že celá situace zavání ještě neschváleným obchodním podvodem), sám za tuto cestu neseš následky. Ilegální RP stavíme na vyšší úroveň, tedy i od hráčů očekáváme, že budou umět RPit. To ty bohužel neumíš a zkrátka sis ukousl velké sousto.

Užívej prázdniny, pár dní aspoň nebudeš sedět u Skima a dáš šanci sluníčku a vodě s kamarády, Skimo ti nikam neuteče, já tě sem každopádně nepustím dříve, než ti vyprší trest.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo