Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Moje žádost o unban


JaroslavVanek

Hráč

14
8.7.2023 15:53

Ahoj,

Chtěl bych vám popsat muj banu na serveru. Lituju toho, co se stalo, a chci shrnout celou situaci co se stala a zažádat si tím o unban.

Takže jsem jel autem s kámošem a viděl jsem že nějaké další auto stojí trochu dál od silnicena na nějaké cestě Nevěnoval jsem mu moc pozornosti protože auto jen tak stálo Když jsme se přibližovali k výjezdu kde stálo to auto tak mi sekla hra (vím že to že se mi sekla hra není omluva ani zádnej argument ale musel jsem to tam dát at to dává smysl) takže jsem viděla jen jak to auto najednou letí od nás Bohužel jsme do něj narazili V tu chvíli jsem byl dost  naštvaný z jedné události co se stala no nenapadlo mně nic lepšího než ujet Když jsem pak odjel samozdřejmně se k nám portl nějakej atdmin zeptal se mně co to mělo znamenat a dostal jsem ban.

Chtěl bych se upřímně omluvit za to co se stalo uznávám že jsem udělal chybu Slibuji že se poučím z toho co se stalo a budu se snažit být lepším členem komunity na serveru Skymo.

Díky že jste si našli čas přečíst mou žádost Doufám že mi dáte příležitost napravit svou chybu a vrátit se zpátky na server Skymo.

S pozdravem, Jaroslav Vanek

8.7.2023 18:35

Ahoj příteli, ještě než tvé žádosti vyhovím, dovolím si tě upozornit, že se jedná již o tvůj druhý permanentní ban. Pokud se podobné události budou opakovat anebo nasbíráš tresty za něco jiného, může se stát, že ti perma přiletí znovu a pokud bude u mě, bude to tvá definitivní. Doufám, že jsi s tím srozuměn a že se ničeho podobného z tvé strany již nedočkáme.


Powered by LeoSight IFS
LT~19