Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


XmiraX

Hráč

2
9.7.2023 13:59

Ahoj, asi před 2 rokama zpátky jsem dostal permaban za "MultiACC" byl jsem ještě malej debil a skimo jsem měl fakt rád. Když jsem poprvé dostal permu na skimu napadlo mě si vzít jiný počitač co jsem doma měl a jít na skimo znovu protože mě to neskutečně bavilo. Ale když se čin stal také jsem dostal tu další permu. Vím že nechcete takové dementy jako jsem já byl, ale slibuji vám že jsem se změnil a svoje chování zlepšil. Moc se omloůvám všem kterým jsem nějak kazil,ničil jejich RP které si našli, Jelikož jsem nikde neměl ńa skimu žádne dostupné RP jelikož jsem měl chováni strášny, tak jsem se pletl do jejich RP a snažil se někam zapadnout. Jenže jsem zjistil že je to kravina a je fakt zlé ostatním jejich RP ničit. Když jsem si našel první RP v dílně dostal jsem ten ban kvůli tomu MultiAccount. Myslel jsem si že je to jen nějaky omyl nebo miss ID protože jsem v té době nevědel co je MultiAccount ano přiznávám, byl jsem mladej a blbej ale to co bylo se změnilo a to k lepšímu na každých RP co jsem zatím hrál mam nahraných víc jak 100Hodin. Rád bych si na vašem serveru znovu zahrál a rád bych pokračoval v RP co jsem si tam našel s kamaradama. Nevím jestli mi unban dáte nebo ne, ale kdyby jste dali tak vám slibuji že nebudu páchat takové sračky co jsem kdysi dělal. Budu rád když to zvášíš.. @Puding
(Ban jsem dostal na Účtu MiraCzSk nebo nějak tak to bylo fakt si to moc nepamatuji, jelikož k tomu učtu už nemám přístup napsal jsem to přes tento.)

XmiraX

Hráč

2
15.7.2023 16:45

@Puding

 

 

 

15.7.2023 22:36

Ahoj, sice jsem musela tvůj účet vyloženě hledat, ale našla jsem. Jsem ochotná tu permu zrušit, pokud si smažeš ostatní účty(je jich poměrně dost) a necháš si pouze jeden. Který si necháš bych už nechala na tobě.

XmiraX

Hráč

2
16.7.2023 16:11

hotovo vše vymazane jen tento mamm

 


Powered by LeoSight IFS
LT~43