Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban / NonRP Driving, TrashRP, Odmítání spolupráce s členem AT.


BLock

Hráč

3
9.7.2023 18:44, naposledy upraveno 9.7.2023 19:14 uživatelem BLock

Čau

Sice jsem se už omluvil, a říkal jsem že mi pauza prospěje, ale i tak to zkusím.

Už jsem se za svoji chybu omlouval, ale raději víckrát než vůbec :D

Tak ještě jednou a naposled, moc mě mrzí moje TrashRP, a chováni k členovi AT. Už to máme mezi sebou s adminem snad vyřešené, a všechna úcta k němu. Omlouvám se za zkaženou RP akci, a za zbytečně strávený čas dohadováním se. 

Kdyby mi náhodou byl ban aspon zkrácen byl bych moc vděčný. Jestli dostanu unban nebo ne to je jedno, dám si prostě už pozor na pravidla. A celkově na moje chování na serveru.

Zjistil jsem že ve svém volném čase nemám co hrát, Skimo RP mě velice baví. A už nehraju ani nic jiného, proto jsem zkusil zažádat o unban, a nečekat až do konce banu.

Ban jsem dostal právem, tak asi nic více k tomu nemám.

Předem děkuji za jakou koliv odezvu.

Hezký zbytek dne.

@wareznavzdy

 

10.7.2023 19:37

Zdar, 

já budu doufat, že ses z situace ponaučil. Snad příště budeš spolupracovat s jakýmkoliv členem admin team. Ban s povolením Džardyse zkracuji na 70 hodin, s tím co sis už odseděl je to teď přibližně 17 hodin. Tudíž si zítra budeš moci zahrát už kolem nějaké třinácté hodiny. 

Užívej. 


Powered by LeoSight IFS
LT~21