Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Nedorozumění ohledně smazání fotek na Irisu.


Matbrok

Hráč

113
9.7.2023 23:17, naposledy upraveno 9.7.2023 23:56 uživatelem Matbrok

Podatel: Anna Black

 

Věc: Fotky na irisu, nahlášení a vyjádření pana ABC.

 

Odůvodnění:  Vážený soude, jedná se o dvě mě fotky z irisu a email s vyjádřením od pana ABC,  které vám tu posílám v příloze. Z daného mailu je partné a to i podle slov pana ABC, že dané fotky neporušují pravidla Irisu a tím pádem zde není důvod je smazal ačkoliv pravidla i dle slov pana ABC, v mailu který mi poslal, neporušují. A sama vím, že na irisu byla spousta mnohem horších případů. Důvodem nahlášení od policie je narušení mravní výchovy mládeže. Ano přiznávám, že to může být a je problém, ale opakuji, není to věc která by porušovala pravidla sociální sítě Iris. V příloze posílám svoje fotky a maily které jsem si s panem ABC vyměnila a doufám, že i on sám vám rád sdělí svoje vyjádření. Tím nechci nikoho urazil, ani polici San Andreas ani samotného pana ABC. A doufám, že se toho nedorozumění bez větších problém v klidu vyřeší. na další mail od pana ABC čekám. Děkuju moc. 

 

Záměr: Ráda bych o navrácení fotek, které jsou v souladu s pravidly a také informováni o možném problémů s příspěvkem už před jeho smazáním. A to jak od Policie, tak i Pana ABC, či ostatních kteří se na chodu irisu podílí. 

 

Přílohy: Email s panem ABC a fotky kterých se daný problém týká.

https://mega.nz/folder/r0V3DKJZ#UPV2XPjKh_HsdZA54iBbZA

 

𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓑𝓵𝓪𝓬𝓴

 

 

14.7.2023 13:23

Adresát: Anna Black (( @Matbrok ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Black,

Váš podnět jsme úspěšně zpracovali a rozhodli jsme se Vám nevyhovět z důvodu, že Iris je sociální síť, kterou spravuje soukromá společnost Sphere Corporation, a je na nich, jakožto správci, rozhodovat o tom, co je přijatelné a co by mělo být smazáno na jejich provozované sociální síti. Soud nemá pravomoc nařizovat ani určovat, co by mělo být vráceno nebo jak má Sphere Corporation upozorňovat uživatele na své sociální síti. 

Pokud by to chtěla policie postoupit jako pohoršování mládeže, tak by to řešili trestním řízením, ve kterém by jste se měla možnost obhájit. Pokud máte podezření na nezákonný nátlak ze strany konkrétního policisty, tak si můžete podat stížnost na Inspektorát pro vnitřní vyšetřování (IVV) skrze jejich formulář

Pokud byste se rozhodla žalovat Sphere Corporation nebo policii, je vhodné vyhledat advokáta a dále postupovat dle zákona č. 4/2020 o soudním řízení., článek 1., b). Děkujeme Vám za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~44