Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unban


Nixoqq

Hráč

15
10.7.2023 21:01

Zdravím ted jsem dostal ban za neadekvátní rp injurise. Vzhledem k tomu co se stalo moje auto nebylo vubec nabourané a erpil jsem vše zaerpím jsem si ./do Jebla se do hlavy o volant a krvací z čela pak /me bere kapesník z auta a uítra si krev /me vyhazuje. To jako jestli je neadekvátní rp tak nevím co jako mam erpit. Pokud někdo z vás erpil ve fivem tak tohle není vůbec špatné takže to nechapu. 

Develon

Hráč

40
10.7.2023 21:41

Ačkoliv to možná bude nadbytečné vyjádření , tak i tak si troufnu podotknout že RP na skimu a rp na Fivem jsou trošku odlišné záležitosti , zde se tomu RP přikládá větší váha a od hráčů se čekají adekvátnější RP nežli jen Jebl se hlavou o volant. Ber v potaz okolnosti , ne vždy se ti podaří se takzvaně jebnout hlavou , neboť by se dalo předpokládat že vozidla mají Airbagy jež by se mohli nafouknout , Mají pásy , jež jak podotknu necukají , ale zatáhnou tě zpět do sedaček , tvá hlava nemusí jít nutně pouze dopředu , můžeš se možná klidně bouchnout o dělící sloupek u dveří vozidla. Za předpokladu že vyletí airbag můžeš mít třeba i popálenej obličej. Je tolik možností co se dají vymyslet. Jebl se hlavou není příliš adekvátní RP. Omlouvám se za mé vyjádření.

 

10.7.2023 21:50

Čau, trošičku tě uvedu do situace, na začátek si pusť prosím tohle video.

Jedu si 60km/h po hlavní, ty se vyřítíš z vedlejší a napálíš to do nás, nevím kolik jsi mohl jet.. dejme tomu +- 120km/h? To vše by bylo v pohodě (dokud jsem si nepřečetl tvou žádost o unban a nevšiml si tohohle nesmyslu "/do Jebla se do hlavy o volant", absolutní TrashRP) do momentu než jsi k nám přijel s autem a tímto statusem, viz.

Tohle jsou prostě neadekvátní RP Injuries, při dalším připojení na server můžeš požádat někoho z nás Helperů o zaučení v RP Injuries, určitě ti někdo pomůže a poradí (/hc Prosil bych o zaučení ohledně RP Injuries). 

Ještě teda doplním že mezi FiveM RP a MTA RP je vélikánskej rozdíl.

kormoo✌️

Nixoqq

Hráč

15
10.7.2023 22:28

Jo a co mam erpit ja jsem jela tak 50 a nějakej typek to do mě nahulil jaky rp si představuješ zlomeny krk a vše ?

Zeintar

Hráč

49
10.7.2023 23:44

Ahoj,

věřím, že ti tohle pomůže porozumět roleplayi injuries do budoucna. 50 km/h jsi určitě nejel, dle mého odhadu tak 200 +/-. Zeptal jsem se za tebe AI, co bys mohl RPit za injuries. (Ne, hlavou se o volant nebouchneš, jestliže máš pásy, což tys měl.)

 

(Btw, monokl na čele? To je dobrý, já fakt nesnáším, když se mi udělá boule na oku 💀)

11.7.2023 02:36

Nemám co dodat, všichni nade mnou to zhodnotili pěkně. Pouze podotknu, že zde jsi na MTA RP serveru, nikoli na FiveM, kde se většinou RP neklade důraz. Proto se budeš muset přizpůsobit MTA a na FiveM zlozvyky zapomenout.


Powered by LeoSight IFS
LT~71