Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban (Perma)


ScruffyXd

Hráč

24
10.7.2023 22:02

Zdravíčko,

Rád bych zde poprosil @Dzardys aby se mrknul na mojí již druhou žádost.

Zároveň bych se chtěl omluvit,protože první žádost po delším rozestupu(Nejspíš sem z toho byl ještě takzvaně "uraženej")na mě opravdu působila arogantně,a spíš alibisticky. Což je samozřejmě špatně.

Ban mi byl udělen za rozsáhlý Metabaiting,Metagaming, nenahlášení hráče/nahlášení v době vlastního profitu, zneužití bugu.

Jana sem nahlásil až v rámci vlastního profitu,přesně kvůli nějakému pocitu zadostiučinění kvůli Honziik. Byla to velká chyba,které lituju, nelituji toho že sem nahlásil sebe s Janem,ale toho že sem to sám nechal zajít takhle daleko,a metoval tak do hloubky,což by se samozřejmě dít nemělo,protože to vytrácí ten efekt rp. Bylo tam sdělování čísel,domlouvání schůzek,nebo ooc psaní o IC postavách,jejich činnostech a tak dále. Chtěl bych se zde zároveň i omluvit @jan38 za to že sem mu tím výraznou část RP pokazil.  Také bych se chtěl omluvit i těm ostatním o kterých sem psal.

Dále sem zneužil bug. Týkalo se to zabavení auta na PSA odtah. Předtím než se auto do odtahu dalo,tak sem se odpojil,s připojil až za měsíc. Auto sem našel v blueberry na normálním odtahu s plným tuningem. Samozřejmě sem to měl nahlásit,protože IC sem za to měl pykat,a ne zneužít chybu která se vyskytla. Za to se také omlouvám,protože to mohlo být další RP pro mě,a mechaniky,ke kterému díky zneužití tohoto nedošlo. Což je opět špatně a lituju toho.

Zároveň bych touto žádostí chtěl i apelovat na ty co jí budou číst,aby si na to dávali také pozor,aby se nenechali "zlákat" "mocí" kterou právě baiting a powergaming uděluje.

Na konec bych chtěl dodat že mě moje jednání opravdu mrzí. Ještě bych rád dodal že dzardys měl samozřejmě pravdu. To že má někdo krátký list, neznamená že si může dělat co chce,a porušovat pravidla s vidinou toho že dostane malý trest. Takže si ze mě udělejte takový odstrašující případ,a pravidla neporušujte.  

Díky za přečtení,a užívejte si léto ;)

 

 

12.7.2023 17:20

Ahoj. Žádosti vyhovím, nepokaž si to, k té permě budeme vždy přihlížet.


Powered by LeoSight IFS
LT~34