Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanentní ban od Džárdyse - jbtpravidla


jbtpravidla

Hráč

20
11.7.2023 14:20, naposledy upraveno 13.7.2023 12:35 uživatelem jbtpravidla
Jak by jsem mohl asi začít, nejdříve mi dovolte přivítat Vás členy komunity Leosight, hráče Skima, Administrátory portálu a taktéž samotného Džárdyse, kterému je směřována táhle žádost.
 
Odstavec 1 ( Informace ohledně banu )
Ban jsem obdržel 21.4.2023 ve 23:28 za " Metagaming, pravidlo 0, nenahlášení porušení pravidel ", jedná se o můj první permanentní ban, s trestem již jsem obdržel plně souhlasím, ano porušil jsem výše zmíněné pravidla a přiznávám si to, byl jsem hloupý a nechal jsem se vtáhnout do hry s né úplně nejlepším hráčem a taktéž jsem na to dosti tvrdě doplatil. Potřeboval jsem si dát pauzu od Skima a tu jsem taktéž dostal a děkuju za to AT členům.
 
Odstavec 2 ( Omluva )
Předem by jsem se chtěl omluvit jak Džárdysovi, Mágovcovi tak i samozřejmě zbytku Staff teamu že se namísto svého RPení museli zabývat mou demencí a neustálým porušováním pravidel jak u malého dítěte. Je mi zcela jasné že mě budou všichni odsuzovat dle mé přezdívky, ale přece jenom by jsem rád dokázal, že tomu tak doopravdy není. Taktéž jsem mohl ještě chviličku s tím unbanem počkat, jenom že jsou ty prázdniny a byl by jsem velice rád kdyby jsem měl tu možnost mít z prázdnin nějaké ty vzpomínky kdy by jsem si mohl poklidně RPit s tak fajn komunitou jak je zde.
 
Odstavec 3 ( Plány co po unbanu )
Je absolutní samozřejmostí že charaktery již jsem používal pro illegálni RP kompletně vypustím do vesmíru. Již jsem si vyhlédl pár věci / činnosti jemž by jsem se rád začal věnovat. Taktéž mám v plánu poznat nové lidi se kterýma bych začal sériozně RPit jako každý normální hráč a né, jako zbabělé dítě přes discord.
 
Závěr
Chtěl by jsem poděkovat těm, kteří tadyhle tu žádost dočetli až zde, předem říkám že se jedná o můj první permaban, tudiž nevím jestli zde ještě něco napsat. Poprosil by jsem pokud by nebyla možnost o získání komplétního unbanu, tak by jsem poprosil alespoň o zkrácení.
 
Přeji Vám všem hezky zbytek dne.
 
(( Edit: Popřípadě budu rád za zpětnou vazbu ohledně žádosti, díky mockrát. ))
 
18.7.2023 09:04

Ahoj.

Historie sice krátká, přesto se skutkovou podstatou daných záznamů vyrovná historiím obsáhlejším. Lhaní sem, meta támhle, nepřesvědčil jsi nás o tom, že bys měl zájem u nás na serveru hrát. Upřímně nás o tom mnohdy nepřesvědčuje ani současné chování tvého kolegy, přesto však beru zřetel na skutečnost, že se jedná o tvou žádost, nikoliv jeho.

Nebudu chodit kolem horké kaše. Je léto, i my si jej chceme trochu užít. Je pro nás to nejmenší ti permu vrátit, pakliže uvidíme, že se nechováš tak, jak by ses dle svých slibů a pravidel serveru měl chovat.

Žádosti vyhovím, doufám, že si nebudeš za týden podávat další.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo