Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Moje žádost o unban - 168 hodin


PinkFloydCZ

Hráč

17
13.7.2023 16:12, naposledy upraveno 14.7.2023 13:37 uživatelem PinkFloydCZ

Krásný, hezký den přeji všem, kteří si tuto žádost o unban čtou..

Dnešním dnem jsem dostal ban od majitele serveru Rataje za šíření škodlivých odkazů..

V čem to spočívá? 

Nebyl jsem u PC, a byl na mobilu, projížděl si přes web Iris profily, a za další postavu jsem tam vložil texty, které mi vyskočily na Instagramu od různých botů, jenže mi nedošlo, že tím mohu ostatním uškodit, protože jak jsem to zkopíroval, byla tam adresa na webovou stránku (zřejmě stránka, která má někomu uškodit - nevím, neklikal jsem tam.)

Vůbec mi nedošlo, že jsem tam vložil odkaz, který by mohl poškodit více osob, co by si to přečetli.. 

Tímto se omlouvám, mrzí mně, že jsem to vložil, jednalo se o vtip, který se nepovedl. 

Doufám, že to snad nikdo nerozklikl.. A pokud ano, že je vše v pořádku..  Chybama se člověk učí, teď už vím, že žádné takové legrácky provádět nebudu. A vždycky se zamyslím, co kam píšu, a vkládám, protože by to mohlo ostatním uškodit.

Ban jsem dostal na 168 hodin, což je v přepočtu 1 týden. Touto formou prosím o unban, ale pakliže to nevýjde, prosím aspoň o zkrácení trestu na polovinu. Je-li to mozne, budu velmi rád, ale pokud ne.. Budu aspoňň moct zpytovat své svědomí nad mým prohřeškem.

S přáním hezkého slunného dne..

PinkFloydCZ 

 

PS: Na Skimu se snažím chovat se vzorně, tohle byl holt úlet.. 

Baví mně zde hrát, byl bych rád, kdyby se mi dočkalo odpovědi. Děkuji @Rataj i

14.7.2023 14:38

Já bych tě jen rád upozornil, že přestože chápu tvé lítosti z tvé chyby, vyřešení své žádosti o unban opravdu neurychlíš tím, že budeš průběžně svůj příspěvek upravovat, abys mě v něm mohl znovu tagnout, či mi posílat žádosti o přátelství nebo komentovat můj profil.

Chápu, že už se chceš do hry vrátit, ale naopak mě takové chování přesvědčuje o tom, že si danou délku banu zasloužíš.

Mimochodem jsem zkrácení zvažoval, ale nepřilepšuješ si, není potřeba upozorňovat, my to fórum čteme několikrát denně, jen třeba máme nějaké důvody proč neodpovědět hned.

Jinak k banu samotnému - muselo ti být prostě jasné, že odkazy na neschválené (a ještě k tomu škodlivé) OOC weby jsou jasný metagaming. Kdyby sis udělal nějaký IC scam web a ten tam odkázal, tak je to s pravidly naprosto v pořádku a dostal bys maximálně blokaci Iris účtu na základě IC. Tihle reální spam boti jsou docela nebezpeční, někdo se může nachytat, zadat někam své údaje nebo si stáhnout nějaký malware. V rámci Irisu je pak už hráči předpokládáno, že něco takového tam nepustíme a všechny odkazy jsou z OOC hlediska safe, takže je ještě větší šance, že někdo něco takového otevře. Máš štěstí, že ti věříme, že jsi to jen hloupě zkopíroval a ne že je to třeba nějaký tvůj scam. Buď rád za ban na týden.

PinkFloydCZ

Hráč

17
14.7.2023 15:12

Dobrý den, omlouvám se, jen jsem si říkal, zda se na mou žádost nezapomnělo. Děkuji za odpověď, ohledně té žádosti - to nebylo myšleno tak, abych se dočkal rychlejší odpovědi, jen jsem projížděl různé profily na fóru, atd. 

Ještě se jen pro upřesnění zeptám, ačkoli asi nevhodně..

Ban mi tedy zůstává, nebo to ještě projednáte? Děkuji.


Powered by LeoSight IFS
LT~63