Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vybudování bariér před budovou Vrchního soudu v Las Venturas


13.7.2023 17:46

Podatel: Ing. Steve Zayas
Předmět: Žádost o vybudování bariér před budovou Vrchního soudu v Las Venturas


Vážení kongresmani,

na základě opakujícího se nešvaru si dovoluji adresovat tuto žádost se záměrem zvýšení bezpečnosti zaměstnanců a návštěvníku budovy Vrchního soudu v Las Venturas. Opakovaně se stává, že pracovníci vozící jakési dokumenty zajíždí s vozidly až před vchod, což v minimálně jednom případě ohrozilo pěší návštěvníky, kteří se do budovy snažili vstoupit. Mimo jiné se řidiči touto jízdou dopouští provozování vozidla mimo pozemní komunikaci, přesto však policie nemá dostatečné kapacity pro neustálé monitorování situace před budovou.

Žádám vás tedy o vybudování plotů či jiných zábran, které zamezí vjezdu vozidel na plochu před vchodem, a dané pracovníky to tak přinutí k pěšímu doručení. V příloze zasílám jeden z mnoha případů.

Mnohokrát děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu a přeji všem krásný zbytek dne.

S pozdravem

Ing. Steve Zayas


Příloha: galerie.zip

Brumik

Hráč

38
25.7.2023 17:43

Podatel: Steve Zayas (( @Dzardys ))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Zayas,

děkujeme za zaslání žádosti. Vaši žádost jsme zpracovali do návrhu č. 61/0. Výsledky hlasování můžete poté zjistit v evidenci hlasování.


 

 

 

 

Pepek Novak
kongresman


Powered by LeoSight IFS
LT~30