Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidlo č.31(48hodin) @Rataj


13.7.2023 19:37, naposledy upraveno 13.7.2023 19:59 uživatelem Raketa0405

Krásny slnečný deň prajem všetkým čitateľom mojej žiadosti o UnBan či Skrátenie.                                           

Čo sa stalo? 
Dnes okolo 15tej hodiny mi bol udelený ban od Majiteľa serveru @Rataj

Popis Celej RPé Akcie

Dnes okolo 14tej hodiny bolo do firemnej vysielačky zahlásené, či niekto ma niekto neodveze. Zistil som že z postavou ktorá to hlásila sa naše postavy poznajú ICly tak som hned nato som sa ozval že prídem. Následne som prišiel ku danej osobe(ZZS MG) kde sa to celé začalo. Zistil som že sa hráči nabúrali, tak sme sa od hráča(Filipe_Artair) ktorá zavinila búračku snažili vymáhať peniaze na opravu vozidla(Samozrejme IC cestou). Filip nám povedal že u seba peniaze nemá, tak sme sa presunuli do Palomino Creek k Banke. Filip zaerpil že NPC z banky mu dáva výpis z účtu kde bolo zaerpé že má 0kč.Následne sme sa ICly rozhodli hráča prehľadať no nesúhlasil. Následne som zaerpil že hráča chýtam za rameno, no zaerpil že sa uhol.Filip mi začal utekať tak som ho naháňal cez celé PC kde ho pri vjazde na diaľnicu prešiel hráč(Tono_Murar).Následne som začal filipa prehľadávať, našiel som uňho hotovosť. V tomto čine čo som spravil som ho nechcel okradnúť. Len som chcel zistiť koľko má skutočné hotovosti. Hned potom som mu peňaženku vrátil, a spútal som Filipa. Po chvíľke filip dostal PK(Pravdepodobne na Vodu). Hned nato sme sa presunuly pred ZZS MG. Následne sa Filip respawnu, Hned som si ho vzal k sebe pred auto a tam ho držal v pútach a čakal kým príde PSA. Následne som naho podal report, Rataj mi ho prijal a povedal že dostaneme ban obaja.

Logy z RP Akcie: https://leosight.cz/logs/YY3FhahA5j https://leosight.cz/logs/4cozK0P6PL                                  Logy nie sú moje, z nervu som vymazal celé mta.

Bol by som rád za prípadný UnBan či skrátenie trestu, nie som si vedomí toho, že by som hráča okradol či uniesol, ako pravidlo 31 znie. Budem sa do budúcna snažiť týmto situáciám vyvarovať. Ďakujem za prečítanie žiadosti.

Prajem všetkým pekný zvyšok dňa.                                                                                                                            -Raketa0405

 

 

 

 

 

13.7.2023 23:03

Spoutal jsi ho a tahal z něj peníze, to už bereme jako přepadení. Přepadení musí být nahráváno a nemůže být obětí někdo pod 100 hodin. Tyhle dva body jsi porušil i když jsi k tomu měl důvod a protistrana se také dopustila několika chyb. Proto jste byli zabanováni oba.

31. Přepadení a okradení hráče musí být nahráváno (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Přepadávat lze pouze takové postavy, které mají nahráno více, než 100 hodin. Stejně tak i okrádající (a všichni spolupachatelé) musí mít přes 100 nahraných hodin. Přepadení musí být správně RP sehráno. Není možné okrást hráče o klíče, vlastní doplňky a termální vrtačku (ani policie ji nemůže zabavit).

Přesto budu shovívavý a uznám, že akci stačilo zarazit. Ale ta interakce fakt nevypadala dobře ani z jedné strany. Těch pár hodin myslím na ponaučení stačilo a jdu ti do hry udělit unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~45