Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vysvětlení banu. Metagaming (iris) @Dzardys


laceyabysss

Hráč

35
15.7.2023 20:31, naposledy upraveno 15.7.2023 20:32 uživatelem laceyabysss

Zdravíčko,

před chvílí jsem dostal ban za již zmíněný důvod, který jsem uvedl v názvu žádosti. Rád bych věděl, za jaký metagaming jsem ban obdržel, jelikož si nejsem vědom žádného porušení pravidel mety. 

Nejspíše se jedná o ten post o bariéře, který jsem dával na IRIS. Celé to oznámení o přesunu bylo veřejné (https://leosight.cz/forum/topic/15199) tudíž opravdu netuším, čeho jsem se dopustil a budu rád za případné vysvětlení či unban. Díky.

Abysss

(@Dzardys)

 

15.7.2023 21:13, naposledy upraveno 15.7.2023 21:17 uživatelem Dzardys

Ahoj Abysssi (a zdravím téže zbytek HZS Discordu, na kterém se rozjela docela živá diskuze)!

Jsem zde, abych ti objasnil důvod banu a dořešil s tebou případný unban. Jak jsi částečně správně pochopil, ban ti byl doopravdy udělen na základě příspěvku na Irisu. Nejedná se však o samotnou informaci o tom, že se přesunuly dané bariéry, toho by si snad dokázal všimnout každý, kdo tam projede. Krom toho máš vazby na Kongres, takže věřím tomu, že se máš k informaci jak dostat.

Ban ti však byl udělen za tvé tvrzení "neviděl jsem žádnou firmu, která by se přemístění zúčastnila...". Moc dobře víš, že se celá situace odehrála na základě takzvaného passive RP. O tom ti, jako bývalému žadateli o vstup do Helper Teamu, nemusím nic moc vysvětlovat, víš moc dobře, oč se jedná. Přesto jsi však (a nejen ty) měl potřebu tuto situaci přetáhnout do IC a dělat z ní nějaký problém.

V prvé řadě by mě zajímalo, kde jsi ty, jakožto dost očividný aktivista, byl v době, kdy došlo k přestavbě nemocnice bez RP. Ano, skutečně v případě nemocnice nedošlo k žádnému aktivnímu RP, jediné RP kolem ní jsem udělal já za svou postavu, kdy jsem vám na Iris leakoval fotografie. Poté ještě došlo k výstavbě parkoviště, to už RP podlehlo, všechna čest účastněným.

Také by mě zajímalo, kde jsi jako aktivista byl v době výstavby PSA stanice. Nová PSA stanice byla postavena za jednu noc, opět bez RP. Vadilo vám to? Nevadilo, né?

Tak co tak najednou, jde snad o něco, co jde proti tvým vlastním zájmům? A za kterou postavu? Jde o tu, za kterou sis podal podnět na Kongres, nebo za tu, za kterou jsi do toho Kongresu šel? To spíš než jako skutečný dotaz ber jako poukázání na vlastní pokrytectví.

Opravdu netuším, co tak najednou vzniká za problém, že vám Rataj na server něco přidá. Ve chvíli, kdy něco nepřidá hned, tak se urážíte a někteří odchází ze Skima, s plnými ústy nadávek, poté když to nahraje hned a nezaRPí se to vinou hráčů, opět skončíme u nadávání na Rataje a dělání obrovského dramatu.

Už jsme se vám k tomu vyjádřili obecně jednou, očividně i nadále zůstanou existovat skupinky hráčů, kterým se neustále bude něco příčit. Ale v konečném důsledku vlastně není problém vám přestat přidávat jakýkoliv nový obsah na server, dost očividně to nedokážete ocenit a dost očividně s tím i nadále hodláte mít za každou cenu nějaký problém.

Důvod k banu mám a shledávám jej oprávněný, pokud to ty sám vidíš jinak, podej si stížnost. K vysvětlení z mé strany došlo, žádost jako takovou zamítám, tím pádem docházíme ke konci a já to tu zamknu.


EDIT: Ještě mě napadá, chceme-li se bavit o důkladném RP bez absence passivu, není problém, abys z každého RP DN apod. měl následky trvající několik týdnů, rád se postarám o dohled. To jen tak k tomu dvojímu metru, který zde aplikuješ.


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024