Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban- Dzardys (Pernament)


Luki

Hráč

11
17.7.2023 14:56

Zdravíčko,
chtěl bych pozdravit všechny kamarády které jsem si za moji éru skima našel a samozřejmě celou komunitu včetně administrátorů, ale teď už k banu.
Přeji příjemné čtení.

1. Za co mi byl ban udělen?

Je to má první perma a má první žádost.

@Dzardys

2. Co se stalo?

Tak kde bych začal, psal se den 10.4/23, kdy jsme si s nejmenovaným kamarádem řekli, že by jsme mohli jít převážet zbraně, jako obvykle. Všechno se zdálo být v pořádku, ale za převozama mě začalo pronásledovat, PSA auto, jelo bez majáku takže jsem si nebyl jist jestli mě má na mušce nebo ne, (kamarád ještě nakládal zbraně). Jel jsem přesněji Tahoečkem, od převozu zbraní jsem zabočil směrem k LOYG a samozřejmě že PSA auto jelo za mnou, zastavil jsem před bránou a vypisoval kamarádovi na vysílačku o pomoc (oba dva jsme měli HK a plné auta zbraní). V průběhu domlouvání se na vysílačce, dojelo další PSA auto, takže jsem se dyplomaticky rozhodnul se pokusit ujet, ze začátku to vypadalo že opravdu ujedu ale zdání klamalo, dostal jsem se do boxu s kterého se mi již nepodařilo dostat. A tady již vše začíná... Ve zbylém času co jsem měl, než vystoupí s auta a začnou mířit, jsem se pokoušel popsat kamarádovi místo kde jsem v boxu, aby je mohl vykropit.. Postup byl s mojí strany byl neadekvátní, pokusit se zdržet situaci, aby měl kamarád prostor dorazit na dané místo a vykropit je. Kamarádovi se podařilo vykropit 1 PSA, tím se mi naskytla možnost jet jako o život najít pěkné místo a opětovat palbu, ale nepodařilo se byl jsem zabit, dále jsem byl zatknut a poté zabanován. 

3. Závěr a omluva

Po skoro celou dobu hraní na skimu, jsem se věnoval spíše ilegálnímů RP, které mě už tak celkově omrzelo a chtěl bych se po unbanu který doufám proběhne, věnovat legálu, ideálně si udělat nějakou pěknou firmu.

Taky bych se chtěl omluvit všem hráčům, kterým jsem  znepříjemnil RP, a samozřejmě administrátorům, kteří museli mé prohřešky řešit.

Byl jsem do skima dost zažraný, a tím že jsem dostal ban, tak jsem si celkově dal od hraní detox. Ale tak co už chybama se člověk učí.

Díky za přečtení, přeji pěkný zbytek dne.                                                                                                                                      

18.7.2023 08:55

Ahoj.

Upřímně řečeno jsi za letošní rok nasbíral tolik banů, co se jiným nepovedlo v řádu let. Je to vypovídající o tom, že ilegální RP není nic pro tebe, a jak sám v žádosti zmiňuješ, měl by ses obrátit o 180° a vydat se normální cestou. V tom tě ostatně podpořím, v žádosti zaznělo vše, co by v ní zaznít mělo, já ti šanci dám, tak si to nepokaž.


Powered by LeoSight IFS
LT~31