Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o Unban


U3DANNYCZ

Hráč

3
17.7.2023 20:43

1. Chtěl bych se omlouvit za to, co jsem provedl... Byla kravina zakládat kamarádovi účet ... Rpit uměl ale neměl jsem hrát ani za něj, první za co bych se chtěl omluvit z mojí pitomosti ... přál bych si hrát dál. Uvědomil jsem si, že za to co jsem udělal jsem si to zasloužil ale prosil bych aspoň jednou o odpuštění a nebo zkrácení trestu.

2. Co a proč se to stalo - Byli jsme s kámošem u mě a hledali nějaký RP server, když jsme pak našli Skimo tak jsme řekli, že pujdeme na něj a pak byla ta chyba... Zakládal jsem mu učet takže tím věděl aj jeho heslo. On moje ne ale jen já jeho. Což tím jsem napsal aj na OOC dis že pujdu hrát za něj ... A to byla chyba kterou si nikdy neodpustím, neměl jsem na ten účet lézt vůbec a tím dostal permu za globalní pravidlo.

 

Přál bych si zpátky vrátit mezi vás, bylo to s vámi super tak doufám že se to napraví.

Děkuji Danny

@Dzardys

18.7.2023 09:01

Ahoj.

Upřímně ti do budoucna doporučuji se takovému jednání vyvarovat, máme spoustu cest, kterými se dá snadno zjistit, zda ses něčeho takového dopustil či nikoliv. Doufám, že jsi dobu banu využil k nastudování jak globálních, tak serverových pravidel, a podobný incident spolu už nebudeme muset nikdy řešit.

Žádosti vyhovím.


Powered by LeoSight IFS
LT~23