Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o zrušenie permanentného Banu.


COCONUTEK

Hráč

6
20.7.2023 23:52, naposledy upraveno 21.7.2023 00:55 uživatelem COCONUTEK

Wazzup , ubehlo pár týždňov od mojho permanetného banu , v kratkosti vysvetlím prečo by žiadám o jeho zrušenie.

Odpojenie z RP akcie?

ták začneme pre mňa hlavnou vecou a to je do odpojenie z RP akcie , z čoho my je do pláču. Ako to všetko bolo ? išiel som SFka kde som obehol auto avšak som narazil do betonového múra , nasledné k tejto DN prišla ZZSka , čo by bolo vskutku normalné. Avšak po pár minutách čo sme tam RPili som pocítil väčšie záseky , a ako to býva zvykom u MTA , celé mi spádlo. Pri pripajáni som si písal s Dragonkom , ktorému som aj poslal jedno video (nemám problém ho poslať aj tebe RATAJ) kde bol vidieť login panel , no keď som ho odoslál tak som dostal správu. O tom že mám permu , čomu som veľmi neveril a išiel som kliknuť na tlačitko "prihlasiť sa" ktoré samozrejme nefungovalo kedže sa mi hneď potom načítala uvodná obrázovka s oznamením že môj serial je zabanovaný.

 

 

 

- COCONUTEK  out 

3.8.2023 18:02, naposledy upraveno 3.8.2023 18:07 uživatelem Rataj

Posčítal jsem bany ze všech tvých účtů a vyšlo mi, že jsi obdržel už 64 banů.

Z toho jeden je dokonce aktivní permanentní ban (na jiném účtu a který tímto účtem obcházíš). To je mimochodem důvod, proč jsi za své menší porušení pravidel dostal hned permanentní ban.

Celou dobu o tobě samozřejmě víme a obcházeči banů nám moc neuniknou. Ani jinou IP adresou a jiným MTA serialem jsi si nepomohl. Občas ale takové hráče necháváme chvíli hrát, dokud se neukáže, zda se třeba po té době nepolepšili nebo naopak dokud neprovedou nějaké porušení pravidel a pak jim to dáme takhle sežrat.

Pokud chceš tedy unban, zaměř se ve své žádosti (se kterou můžeš pokračovat v tomto vlákně) spíše na svoji minulost, kterou by ses tu měl nějak snažit očistit a obhájit, než na to, za co jsi teď dostal svůj poslední ban, který by byl třeba jen na pár hodin, kdybys nám tu zároveň neobcházel jiný ban a neměl tak bohatou historii.

Mimochodem, rádi bychom ti věřili, že jsi se z RP akce neodpojil záměrně, kdyby zrovna odpojení z RP akce (obvykle za účelem vyhnutí se IC trestu) netvořilo asi polovinu tvé trestní historie.

Rataj out.

COCONUTEK

Hráč

6
3.8.2023 21:40, naposledy upraveno 3.8.2023 21:42 uživatelem COCONUTEK

Ahoj / čau / dobrý večer /deň

Odpajanie z RP akcií


Odpajanie z RP akcie sa ťaha na môj skoro začiatok RPenia. Veľa krát som mál problémy s prípojením internetu alebo zalagovaným kompom. Avšak par krát ( viac ako par krát) som sa odpojil z toho že sa my nepačila (zhnusila) RP akcia. Posledných pár dni pred permou na učte prepsi , som začal mávať problémy s mojím kompom úplne tzv. Nahodne sa mi reštartoval , odpojilo ma z internetu. Nuž bol som zase tak kde som byť nechcel , s Banom na účte. Bolo by zbytočne tvrdiť že som bez chyby , chybami sa človek učí.

DM , NonRP Driving / injuries a metagaming

  • Začnem DMkom , občas pri nejakých "ťažších" RP akciach som rozmyšľal GUN(ov) a nie mozgom , Presne tak to aj vyzeralo v praxi , keď do mňa niekto "zap*čoval" tak som hneď ťahal glock a strielal.
    NonRP Driving / Injuries ďalšia vyrazna vec v mojom banliste , občas som nemál chuť RPiť nejaké injuries... Názorny príklad sú moje "honičky" s PSA , pri ktorých som veľa krát v 200ke preletel cez kopec a ani som sa nad tým nepozastavil. Taktiež som veľa krát sundal nejakú lampu / plot a neviem čo ešte , pri ktorých som ani nezastavil a rovno išiel ďalej.
  • Metagaming k tomu sa nedá čo dodať , Blbý nápad kedže je všetko logované.
    TrashRP / Zdravý rozum.
    TrashRP ako som už vyšie zmienil nerozmyšlaľ som hlavou pri tomto som rozmyšlal asi nohou , nazorný príklad môjho trashRP bolo v dielni na CRNku kde som zaRPil "rozbité" valce motora bez toho aby som ho rozobral.
    Zdravý rozum ako klasický keď bola nejaká DN tak som prešiel okolo nej bez toho aby som nad tým uvažoval.

 

Pravidla Č.24 / OOC nadavky / NonRP Fear / rule no. 42

  • Pravidlo č.24... Hold keď som niečo potreboval tak som vypísoval PMs adminom , aby vzali môj report. Vždy som na to doplatil banom .
  • OOC nadavky , pri niektorých RP akciach som si poriadne pop*čoval do chatu , kedže pravidlo v tej dobe nebolo úpravene tak som na to vždy taktiež doplatil banom. Pár nadávok bolo mierených na hráčov za čo sa im ospravedlňujem.
  • Glock A.K.A Kankster , pri Akciach kedy má buď išla zatknuť Policia alebo niekto okradnuť tak som moja postava nemála žiadný strach. Myslel som si ako som nezničitelný s Glockom vo vrecku. Po X pokusov som si uvedomil že to je uplné hovno na ktoré som ani neviem ako prišiel.
  • PT a.k.a Peace Time , často pri okradačkách alebo RP akciach pri ktorých bol únos / okradanie som si malo kedy všimol že bol PT , nedával som veľký pozor na radar. Kedže som po pár odRPených hodinách poznal lokacie  naspamäť

Ponaučenie ?

  • Po tých +- 3-2 rokoch v RP som sa naučil rozmyšlať hlavou hlavne po posledných 2 permách . Z týchto periem si beriem hlavne že každý čin má svoje nasledky , za každe porušenie príde postih či už vtedy alebo potom. Keď som obišiel poslednú permu , posnažil som sa porušiť čo najmenej pravidiel a dokazať si tak že RP viem ovladať aj bez trestu , nuž po nejakom prišiel ban. Pri ktorom som mál zmiešané pocity avšak sám sebe som si povedal že sa pokúsim dostať další ban čo by sa aj podarilo keby som to pri páde hry napojil trošku rychlejšie a nebolo z toho odpojenie z RP akcie. A rád by som dokázal aj vám že som sa zmenil k lepšiemu.

( PS : nie všetky bany na učte COCONUTEK sú moje , účet som síce vytvoril ja ale prepožičial som ho známemu kedže si ho on nechcel zakladať )

- toyesk left the game.

4.8.2023 12:04

Byť s žádostí nic moc nemám, mimo tedy nějaké ty zápisy v historii, rád bych poukázal na skutečnost, že ses ve své žádosti současně doznal k porušení jednoho z našich globálních pravidel.

Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

20.8.2023 13:02

Kdybys ban neobcházel a místo toho si požádal o unban na původním účtu, možná už bys měl dávno unban a to třeba i s tímhle dalším přešlapem. Obcházení banu po tak rozsáhlé historii nemůžeme ale nechat jen tak bez trestu. Šanci ti přesto dám, ale nedám ti ji teď. Tvůj permanentní ban bude zkrácen na 90 dní počínaje dneškem. Doporučuji do té doby se nesnažit tento ban nějak obcházet - poznáme to a vrátíme ti permu. Stejně tak očekávám, že se ke mně nedostane žádný problém s tebou ať už v době banu nebo po jeho vypršení. Je to dost dlouhá doba na to, aby sis uvědomil svoje chyby a třeba se zamyslel nad tím, jestli tu chceš skutečně hrát RP nebo zda hodláš dál porušovat pravidla. Všichni členové AT uvidí tvoji kompletní historii všech účtů a budou ji v případě dalšího porušení pravidel po unbanu brát v potaz. Novým účtem jsi před ničím neutekl.

Rataj out.


Powered by LeoSight IFS
LT~72

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024