Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o opravu mostu v PC


21.7.2023 20:22

Podatel: Donato Ortiz

Věc: Žádost o opravu mostu v PC


Odůvodnění: Vážení kongresmani, v návaznosti na můj předešlý podnět bych taktéž chtěl zažádat o rekonstrukci mostu v Palomino Creek. 
Na prašné cestě z předešlého podnětu jsou závislí zaměstnanci DPD a LKRC, pro které neexistuje alternativní cesta k jejich pozemkům, oprava tohoto mostu by tento problém vyřešila, taktéž věřím, že doprava na dané pozemky by byla rychlejší a pohodlnější.


Záměr: Oprava mostu v Palomino Creek

Přílohy: [1 fotografie]

29.7.2023 12:50

Adresát: Donato Ortiz

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Ortiz,

děkujeme Vám za Váš návrh. Shodou okolností rekonstrukci tohoto mostu plánuji už delší dobu. Začátkem minulého měsíce se mi dostala do rukou už i konkrétní vizualizace, jak by nový most mohl vypadat. Ačkoliv jsem nechtěla uveřejňovat tuto vizualizaci, dokud nemám v rukou hotové architektické plány a připravený konkrétní plán realizace projektu, sdílím ji s Vámi, abyste měl představu, jak by takový projekt mohl vypadat. Vizualizaci tedy přikládám v příloze. Samozřejmě nemohu hovořit za ostatní kongresmany, ani za aktuální starostku Palomino Creek, avšak ráda bych tento projekt nechala vyhotovit, společně s dalším podobným projektem, který je také ve fázi příprav.


Příloha: [fotografie]


DaytonMgr. April Dayton,
předsedkyně Výboru pro dopravu,
kongresmanka za Palomino Creek.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo