Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN (SovietDog)

Tulen4762

Hráč

11
21.7.2023 23:26, naposledy upraveno 21.7.2023 23:36 uživatelem Tulen4762

Dobrý den/večer už to bude rok co jsem dostal permaban od @SovietDog za neadekvátní rp a ooc nadávky. Sovietovy se moc omlouvám za to jak sem ho urážel a také se moc omlouvám těm kteřim jsem zkazil rp. Vím že jsem se nechoval na 14 let jako nějaký expert rpeni ale rád jsem tam rpil a byl jsem ještě takový nedokonalý v rp. Byl bych rád kdyby jste mi aspoň na skušební dobu dali unban a pozorovali mě rpit. Kdybych něco porušil ban mi klidně dejte poučil jsem se co to znamená RP a mám pocit že jsem se v tom taky zlepšil. Nechci škodit ostatním v rpeni ale chci aby jsme si zarpily obě strany a aby jsme měli nějakou srandu a Rp. Doufám že budete tak hodný že by jste si na mě našli čas a skusily to se mnou. Kdyby jste to skusily viděli by jste že jsem se v rp zlepšil na všech rp serverech mám nulovou historii a rád rpim na skimu kde mám ale permaban... Rád bych si znova zahrál s komunitou co tam byla možná furt je a s mýma kámošemi co jsem si na skimu a všeobecně na této mta scéně našel. fakt budu rád kdybych si s nima mohl znovu zahrát a celkově si zahrát na skimu je to pro mě dost dobrý server ale neočekával jsem že dostanu permaban jakoby očekával neuměl jsem rpit protože jsem moc v rp komunitě nebyl ale teď tam jsem skoro furt a vím co všeobecně je RP tak bych vás prosil na kolenou jestli by ste mi dali unban.Tulen

Dodatek: vim ze mam moc bohatou historii ale fakt jsem se ponaucil byl bych rad o posledni sanci..

Dodatek V2: byl bych rad i o unban na discordu.

Omlouvám se ještě takhle celemu AT.

@Rataj

@Puding

@Dzardys

@klopanek

A dal nevim.

Hlavne se moc omlouvam @SovietDog ktery mel vzdy na me nervy ale clovek ma vzdy jenom jedny nervy.. a chapu ho.

21.7.2023 23:29

je to skoda no uznavam spraval si sa jak hovado ale unban by nebola skoda mozno by si rozveselil viac ludi

22.7.2023 00:02

Dobrý.. Radši to utnu než začneš pingovat kompletně všechny členy LeoSightu. Další šanci ti nedám. Jak jsi řekl, máš bohatou historii a jenom blázen by tě základě prosení pustil zpět do hry. Nedal jsi mi tu validní point toho, proč bych tě měl pustit do hry. Takže ne, žádosti nevyhovím a ban ti nadále zůstává a i zůstane.