Dobrý den/večer už to bude rok co jsem dostal permaban od @SovietDog za neadekvátní rp a ooc nadávky. Sovietovy se moc omlouvám za to jak sem ho urážel a také se moc omlouvám těm kteřim jsem zkazil rp. Vím že jsem se nechoval na 14 let jako nějaký expert rpeni ale rád jsem tam rpil a byl jsem ještě takový nedokonalý v rp. Byl bych rád kdyby jste mi aspoň na skušební dobu dali unban a pozorovali mě rpit. Kdybych něco porušil ban mi klidně dejte poučil jsem se co to znamená RP a mám pocit že jsem se v tom taky zlepšil. Nechci škodit ostatním v rpeni ale chci aby jsme si zarpily obě strany a aby jsme měli nějakou srandu a Rp. Doufám že budete tak hodný že by jste si na mě našli čas a skusily to se mnou. Kdyby jste to skusily viděli by jste že jsem se v rp zlepšil na všech rp serverech mám nulovou historii a rád rpim na skimu kde mám ale permaban... Rád bych si znova zahrál s komunitou co tam byla možná furt je a s mýma kámošemi co jsem si na skimu a všeobecně na této mta scéně našel. fakt budu rád kdybych si s nima mohl znovu zahrát a celkově si zahrát na skimu je to pro mě dost dobrý server ale neočekával jsem že dostanu permaban jakoby očekával neuměl jsem rpit protože jsem moc v rp komunitě nebyl ale teď tam jsem skoro furt a vím co všeobecně je RP tak bych vás prosil na kolenou jestli by ste mi dali unban.Tulen
Dodatek: vim ze mam moc bohatou historii ale fakt jsem se ponaucil byl bych rad o posledni sanci..
Dodatek V2: byl bych rad i o unban na discordu.
Omlouvám se ještě takhle celemu AT.
@Rataj
@Puding
@Dzardys
@klopanek
A dal nevim.
Hlavne se moc omlouvam @SovietDog ktery mel vzdy na me nervy ale clovek ma vzdy jenom jedny nervy.. a chapu ho.
Dobrý den/večer už to bude rok co jsem dostal permaban od [user:475] za neadekvátní rp a ooc nadávky. Sovietovy se moc omlouvám za to jak sem ho urážel a také se moc omlouvám těm kteřim jsem zkazil rp. Vím že jsem se nechoval na 14 let jako nějaký expert rpeni ale rád jsem tam rpil a byl jsem ještě takový nedokonalý v rp. Byl bych rád kdyby jste mi aspoň na skušební dobu dali unban a pozorovali mě rpit. Kdybych něco porušil ban mi klidně dejte poučil jsem se co to znamená RP a mám pocit že jsem se v tom taky zlepšil. Nechci škodit ostatním v rpeni ale chci aby jsme si zarpily obě strany a aby jsme měli nějakou srandu a Rp. Doufám že budete tak hodný že by jste si na mě našli čas a skusily to se mnou. Kdyby jste to skusily viděli by jste že jsem se v rp zlepšil na všech rp serverech mám nulovou historii a rád rpim na skimu kde mám ale permaban... Rád bych si znova zahrál s komunitou co tam byla možná furt je a s mýma kámošemi co jsem si na skimu a všeobecně na této mta scéně našel. fakt budu rád kdybych si s nima mohl znovu zahrát a celkově si zahrát na skimu je to pro mě dost dobrý server ale neočekával jsem že dostanu permaban jakoby očekával neuměl jsem rpit protože jsem moc v rp komunitě nebyl ale teď tam jsem skoro furt a vím co všeobecně je RP tak bych vás prosil na kolenou jestli by ste mi dali unban.Tulen
Dodatek: vim ze mam moc bohatou historii ale fakt jsem se ponaucil byl bych rad o posledni sanci..
Dodatek V2: byl bych rad i o unban na discordu.
Omlouvám se ještě takhle celemu AT.
[user:1]
[user:3980]
[user:3773]
@klopanek
A dal nevim.
Hlavne se moc omlouvam [user:475] ktery mel vzdy na me nervy ale clovek ma vzdy jenom jedny nervy.. a chapu ho.