Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban.

dom1niic

Hráč

20
22.7.2023 13:55

Zdravím celou Leosight komunitu členy AT a hlavně čtenáře této žádosti, dnes bych chtěl požádat o unban.

za co mi byl ban udělen ?

Tak jsem dostal ban z výše zmíněný důvod, s trestem naprosto souhlasím, byl zasloužený, to co jsem předvedl ten den byla katastrofa, ale co se stalo, to už nevrátím.

omluva

Jako první bych se rád omluvil samotnému Dzardysovi od ktetého jsem ban obdržel za moje špatné chování k RP, dále členům PSA kterým jsem svoji hloupostí zkazil požitek z RP, též svým kamarádům kteří byly semnou.

proč bych chtěl unban ?

Tak asi bych začal tím že ban už mám nějakou dobu, a za tuhle dobu sem si uvědomil že to co sem tam předváděl opravdu nebylo vhodné pro server, proto bych se rád vrátil mezi tuhle skvělou komunitu a vrátil se ke skimu, můj ban byla totální zbytečnost a moje pohoršení před AT, tohle je můj první permanentní ban a myslím že bych si druhou šanci zasloužil. I když vím že je těžké mi věřit s pohledem na moji ban historii, ale přeci jenom kdokoli z AT má možnost mě sledovat ve hře a myslím že pokud by viděli že ke změně nedošlo ban mi můžou bez problému vrátit, chci dokázat že to myslím vážně, s žádostí jsem chtěl počkat nějakou delší dobu ale jsou prázdniny a já bych si je rád ještě užil tady na skimu, vím že po skončení prázdnin bych na skimo neměl skoro žádný čas. 

závěr

Děkuji všem za pročtení mé žádosti, užívejte prázdniny dom1niic.

@Dzardys

23.7.2023 01:44

Ahoj, to, co vidíš na obrázku níže, jsou záznamy v tvé historii za letošní rok. Je irelevantní k nim doložit zbytek informací, jejich počet sám o sobě je dost značným problémem.

Ač jsem rád, že sis s žádostí dal práci a že si svou chybu uvědomuješ, nemohu ti po tak krátké době vzhledem k historii vyhovět. Dej tomu čas a svou žádost si podej alespoň měsíc od udělení trestu.