Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Návrh na renovace a reparace v Národním parku Mt. Chilliad


TheGamerCZ

Hráč

24
23.7.2023 17:48

Podatel: Správa parků San Andreas

Jednatel za podatele: Isabell Stengel

Věc: Renovace a reparace v Národním parku Mt. Chilliad 


Vážení členové Kongresu,

tímto podnětem bych vám ráda předložila návrhy na renovace a reparace v tomto nádherném národním parku. Národní park Mt. Chilliad je pokladem této země, který stojí za to chránit a udržovat. Z toho důvodu do přílohy přikládám celý dokument, jehož obsah má za účelem zlepšit jak přístupnost tak bezpečnost této úžasné oblasti.

 

Mezi hlavní cíle a důležité faktory tohoto návrhu spadají tyto body

1. Zabezpečení dlouhodobé udržitelnosti těchto úprav. Při plánování jsme dbali na to, aby námi navržené renovace byly provedeny s ohledem na udržitelnost. Stejně tak jsme zároveň dbali na minimalizace stavebních zásahů, aby se mohl ekosystém rozvíjet co možná nejvíce přirozeně.

2. Zlepšení samotné infrastruktury parku. Tímto bodem narážíme na zlepšení přístupnosti do oblastí parku a bezpečnost návštěvníků. Mezi to spadají úpravy stezek, vybudování několika odpočinkových míst a podobně. Tyto práce budou samozřejmě provedeny co nejšetrněji s ohledem na ekosystém a měli by umožnit návštěvníkům lépe si užít krásy Mt. Chilliad.

3. Vzdělávání návštěvníků. Plánujeme posílit vzdělávací programy pro návštěvníky. Například vybudováním edukačních tabulí po celém národním parku, či formou Irisu. Doufáme, že bychom tím mohli zvýšit zájem o pochopení hodnot této oblasti. Věříme, že je v tomto ohledu edukace klíčem k udržitelnému a správnému chování v přírodě.

 

Dále je ovšem důležité zdůraznit, že naším hlavním cílem je minimalizace vedlejších negativních dopadů případných úprav na přírodní prostředí, které je tímto národním parkem zastoupeno ve své plné kráse. V aktuální chvíli bohužel park vykazuje značné nedostatky, ať už v ohledu přístupnosti do jistých částí, tak i v ohledu bezpečnosti samotné. Proto přicházíme s tímto návrhem. Chceme návštěvníkům národního parku zajistit co nejvyšší možné bezpečí, stejně tak jako komfort, aby si návštěvníci mohli s co možná největším klidem užít návštěvu této oblasti a vychutnat si její přírodní krásy.

 

Věříme, že i přes tento návrh by měl Mt. Chilliad stále vyřazovat jako oáza klidu, místo odpočinku a samozřejmě jako národní poklad, který je i nadále nutno udržovat.

Předem děkuji všem Kongresmanům, kteří si tento podnět prostudují.

V případě nejasností mě neváhejte kontaktovat na emailové adrese "isabell.baylor@post.ic". Na jakékoliv dotazy se v rámci mé kompetence pokusím odpovědět co nejlépe.

V návaznosti na předchozí text bych chtěla Kongres požádat o udělení dotace na renovaci Národního parku Mt. Chilliad.

 

S pozdravem a přáním hezkého dne,
Ředitelka Správy parků San Andreas
Isabell Stengel


Příloha:
navrh_uprav.zip


Powered by LeoSight IFS
LT~25