Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


AmonGoth

Hráč

1
25.7.2023 00:47, naposledy upraveno 25.7.2023 01:26 uživatelem AmonGoth

Dobrý den, jmenuji se AmonGoth dnes v 12:38 jsem dostal ban na 2 dny z důvodu porušení pravidla 31 & 32.

Rád bych si touto formou požádal Unban 

Co se stalo?  
Takže začnu tak že jsme se rozhodli s jedním klukem okrást 2 hráče, normálně jsme je zastavily a začali jsme je okrádat. Vzali sme jim peníze a ostatní věci. Po 1 dni se dnes ke mně portl pan Holysek a napsal mi at vrátím věci a obeznámil mě stím co jsem porušil.

Moje Obhajoba? 
Jsem starý hráč skima, a na ostatních serverech a celkově jsem zvyklý, že jse muže okrádat od 10 nahraných hodin na serveru. Jenže tu jsem zjistil že se dá okrádat osoba od 100h . Jenže to byla moje chyba, určitý člověk jménem IC Luca_donato (nevím OOC jméno) mi řekl ať jdeme okrádat hráče. A já jsem na to kývl protože jsem si myslel že jse dá okrádat od 10 nahraných hodin na serveru.

Proč bych měl dostat Unban?
Protože jsem si chybu uvědomil až po akci a ten Luca mě stím ani neobeznámil, ale to je zas taky moje chyba. No ve skratce jsem si vědom své chyby a mrzý mě to a rád bych si zase zahrál na Skimu protože to je jediná moje zábava teď takže vás prosím o unban..

Přikládám
Budu rád i za zkrácení mého banu například na 1 den.


@Holysek

25.7.2023 10:32

Ahoj, tak když ses teda tak hezky rozepsal, tak až se dostanu na skimo dostaneš zkrácení, ale to už usoudím podle sebe na jak dlouho. A doufám, že to bude dostačující, aby sis pořádně promyslel co si udělal za blbost a už se nebude opakovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~23