Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Návrh na řešení problému se zbraněmi ve státě San Andreas


25.7.2023 15:35

Podatel: Zyra Robins

Věc: Řešení problému se zbraněmi ve státě San Andreas


Vážení členové Kongresu San Andreas,

předkládám vám návrh na vládní podatelku, která se zabývá řešením problému s kriminalitou a ilegálními zbraněmi ve státě. Navrhovaným opatřením je vytvoření dotačního programu, který bude podporovat společnosti, jež se specializují na výkup materiálů spojených s výrobou zbraní a munice.

Cílem tohoto programu je zvýšit výkupní ceny dvou klíčových surovin, a to ledkuu a síry, které jsou často nalezeny společně s dalšími materiály během jejich těžby. Aktuálně jsou tyto materiály těžaři prodávány za relativně nízké ceny, což vede k levné dostupnosti surovin pro ilegální výrobu munice a zbraní. Můj návrh se zaměřuje na snížení těchto negativních dopadů na bezpečnost našeho státu.

Konkrétně navrhujeme zvýšení výkupních cen na 10 tisíc za ledek a 21 tisíc za síru. Tímto opatřením bychom motivovali těžaře, aby tyto materiály prodávali za vyšší ceny státu a snížili bychom jejich dostupnost pro nelegální výrobu zbraní a munice. Zvýšení cen by minimálně výrazně zvýšilo náklady na nelegálně vyráběnou munici, čímž by se snížil zájem zločinců o tento nelegální obchod.

Dotační program by měl být navržen tak, aby podpořil jak již existující společnosti zabývající se výkupem těchto materiálů (též známou jako Centrum obchodu), tak i potenciálně vytvoření nových subjektů v této oblasti. Dále je důležité zajistit transparentnost a odpovědnost v rámci tohoto programu, aby nebyl zneužíván a aby finanční prostředky byly spravedlivě a efektivně využity.

Zavedením tohoto dotačního programu věřím, že dosáhneme výrazného snížení ilegální výroby zbraní a munice a tím pádem i celkové kriminality ve státě San Andreas. Tato opatření přispějí ke zvýšení bezpečnosti našich občanů a posílení právního řádu.

Děkujeme za vaši pozornost a doufáme, že tento návrh přijmete jako krok k lepší a bezpečnější budoucnosti našeho státu.

S úctou,
Zyra Robins


Powered by LeoSight IFS
LT~24