Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


JokerB

Hráč

14
25.7.2023 21:27

Zdravíčko. Viem že mi asi date unban až na vianoce ale skúsim štastie. Viem že asi nejsom najlepší RPič ale za tu dobu sa to zmenilo začal som erpit LSPD na Pohodari RP WL-ON. Je to jeden z najťažších WL v cz/sk takže to asi niečo hovorí, keby neviem erpit a neviem pravidlá tak sa do LSPD. Kľudne pošlem screen ak mi neveríte lebo asi nikto neverí že by som ja mohol erpit na takom servery dokonca PD. A áno môžete ma vidiet na niektorých streamoch kedže v poslednej dobe som tam bol docela dosť a za posledny tyžden mam napatrolovanych 50h. No bohužial mam teraz problemy s PC ktoré potrebujem vyriešit a zrovna niesom na tom finančne až  tak dobre aby som to mohol vyriešit zo dna na den. Mam v plane vymazať všetky postavy okrem psa lebo pes ma stal kredity a začat fullka novy lore, nova postava priamo do PSA. Teraz už by som sa dokázal považovať za vašnivého potiča RP. Hovorí sa že každy ma druhu šancu nooo.. Ja hovorím že by som si zaslúžil aj tu 6tu alebo 5tu :D. V podstate som sa nudil tak som preskočil most. Ale teraz sa nudid v plane nemam a ked prídem na server z toho erpenia aj vypotím dušu. Takže @Pakandza normalne mi sprav pohovor whitelist alebo unban pohovor hocičo ti poviem každe pravidlo aj slohovky ti vypoviem všetko. Neviem ako inak mam presvedčit že sa zomna stal potič.

Ďakujem s pozdravom Jokerko

26.7.2023 08:33

Ahoj, moc nevím, proč se tu oháníš nějakými Pohodáři, když sám víš, že to má do RP serveru daleko, zrovna tak jako většina FiveM, naopak si troufnu říct, že ti to akorát v celé žádosti přihorší.

Taky jsem měl za to, že se ti snad Pakandza vyjádřil k předchozí žádosti, která taky spíše zavání trollem.

4.8.2023 11:58

Ahoj, žádost zamítám, zkus to jindy a s delším časovým odstupem, díky.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024