Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/Bug?


AmonGoth

Hráč

1
26.7.2023 10:19, naposledy upraveno 26.7.2023 10:20 uživatelem AmonGoth

Dobrý den zde zase AmonGoth a Touto žádostí moc neočkávám Unban jen objasnění situace členovy Dzardys (Džárdys).

Situace?

Dostal jsem skrácení, a počkal jsem si na to žejo.. dnes v 10:00 jsem se pokoušel připojit na server, následně jsem něco dělal na Discordě v alt-tabu. Následně jsem schytal  PERMA BAN. Důvod už teďka vím..


Prosba?

Vážení členové AT Leosight, a Dzardysi

s úzkostí a sklopenou hlavou se na vás obracím s upřímnou prosbou ohledně mého žádosti o UnBan na této platformě. Chci vám předat, že si nesmírně vážím vašeho úsilí a práce, kterou věnujete udržování kvality a bezpečnosti tohoto projektu.

Je mi naprosto jasné, že jsem svým chováním a urážlivými výroky porušil pravidla a normy slušného jednání na AT Leosight. Nyní si uvědomuji vážnost svého pochybení a následků, které má má nepromyšlenost na ostatní členy tohoto společenství.

Omlouvám se za svá slova, která byla nevhodná a zranila pocity ostatních. Chci zdůraznit, že to nebylo mé úmyslem ublížit nebo narušit atmosféru vzájemného respektu, kterou si na AT Leosight vážím. Můj postup mě mrzí a jsem připraven se poučit ze svých chyb.

Prosím, dejte mi příležitost prokázat, že jsem se změnil a že jsem schopen přispívat k této komunitě pozitivním a konstruktivním způsobem. Jsem připraven přijmout jakékoli sankce za své jednání a chci prokázat, že jsem ochoten se poučit a stát se lepšíma zodpovědnějším členem této platformy.

Prosím, vezměte v úvahu mé upřímné lítostivé slova a důkladně zvažte mou žádost o UnBan. Děkuji vám za vaši trpělivost a pochopení.

 



Veřejná Omluva

Vážený člene AT jménem Dzardys,

s hlubokým politováním se obracím na vás, abych vám předal svou upřímnou omluvu za své nevhodné a urážlivé chování. Rozpoznávám, že mé slova byla neadekvátní a zranila vaše pocity. Je mi toho velmi líto, a proto se snažím co nejupřímněji vyjádřit svůj nesouhlas s vlastními činy.

Vím, že neexistuje žádné ospravedlnění pro mé chování, a cítím se velice provinile kvůli svým neuváženým a nevhodným výrokům. Rozumím, že jsem porušil zásady slušného jednání a uvedl vaše jméno do nežádoucí situace. Neměl jsem právo vás urážet ani vás, ani nikoho jiného, a za to nesu plnou odpovědnost.

Mým hlavním zájmem je napravit své chování a zajistit, že se taková situace již nebude opakovat. Slibuji, že se budu snažit změnit a učit se respektovat ostatní bez ohledu na jejich názory či postavení. Bude to vyžadovat introspekci a sebekázeň, ale jsem odhodlán svou osobnost změnit k lepšímu.

Věřím, že každý si zaslouží respekt a ohleduplnost, a tuto zásadu si od této chvíle vzývám. Přeji si, abychom mohli začít znovu, a pokud budete ochotný mi dát druhou šanci, slibuji, že se budu snažit toho využít k tomu, abych vám ukázal svou skutečnou omluvu a nový přístup.

Děkuji vám za to, že jste mi dovolil vyjádřit svou omluvu, a doufám, že můžeme společně začít budovat přátelskější a respektování hodnotící vztah. Přijměte, prosím, mou upřímnou omluvu. Ikdyž unban asi nedostanu.

S úctou,

AmonGoth

@Dzardys

AmonGoth

Hráč

1
26.7.2023 10:21

Oprava
Jméno žádosti - Žádost o Unban/bug je špatně, nevím jak to přepsat ale berte to jako žádost o UB..

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
26.7.2023 10:28, naposledy upraveno 26.7.2023 10:28 uživatelem Dzardys

Vážený hráči,

děkujeme za Vaši žádost o unban na našem serveru. Avšak s obavami Vám musíme oznámit, že Vaše žádost byla zamítnuta. Důvodem je urážení člena AT na platformě Discord.

Naše komunita se zakládá na respektu, toleranci a vzájemné podpoře mezi hráči a členy týmu. Nijaké formy nepřijatelného chování nejsou tolerovány, včetně urážek, nadávek a neslušného jednání. Všichni hráči musí dodržovat pravidla stanovená pro server, aby bylo zajištěno příjemné a bezproblémové herní prostředí.

Chápeme, že se jedná o internetový prostor a lidé mohou mít různé názory a emoce. Avšak urážlivé chování nemá místo v naší komunitě. Člen AT má právo na respekt a ochranu před takovýmto jednáním. Pokud se někdo cítí uražený nebo nespravedlivě osočený, má právo to nahlásit a očekávat, že budou přijata vhodná opatření.

Rozumíme, že může být frustrující být vyloučen ze serveru a že si přejete hrát s ostatními. Avšak jako správci serveru máme odpovědnost zajistit prostředí, kde si hráči mohou užívat hru bez obav z obtěžování či urážek.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,

Dzardys & ChatGPT :-)


Powered by LeoSight IFS
LT~45