Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban neprávem


hnus8

Hráč

6
26.7.2023 17:38

Dobrý den, před chvíli jsem dostal ban za "Metagaming-StreamSnipe"

Vůbec nevím proč jsme to dostali když o žádném streamu nevíme. Ze začátku jsme chtěli okrádat. Viděli jsme auto zaparkované před domem tak jsme tam čekali a vylezla žena kterou jsme následně nabrali. Hned začala psát o tom jak streamSnipujeme přitom o žádným streamu nevíme...

26.7.2023 17:51

Ahoj, přijde mi hodně unreal, že byste dobrovolně šli někoho unášet pod kamerou, uprostřed PC, před několika NPC. Vlezl dovnitř, vkládal na spay, jakmile vylezl byli jste tam nachystaný. Klidně mohl mít zaparkováno někdo jinej, mohl jít někam jinam, to auto tam mohlo být i od hráče co šel zrovna offline. Tudíž se mi to moc nezdá.
Po tom co jsem mu napsala, že tohle jako ne, se tam vrátil, a jel s vámi dál(asi jsem mu mohla do banu připsat i pokus o útěk z RP), co už). Co mě ale dostalo úplně, bylo že jste ji odvezli na místo kam moc lidí nejezdí, vytáhli ven, spoutali a byli tam. V moment kdy jste zjistili, že se tam motá i její kamarád(který přijel na základě mety - a dostal také ban), jste ji najednou naložili a odjeli jste pryč. Mimo to, unášený automaticky věděl o tom, že to jste vy. Ani o tom moc nezaváhali.
Takže mi ten streamsnipe přijde dost pravděpodobný.
Máš, jak mi dokázat opak?
 

hnus8

Hráč

6
26.7.2023 18:17

Zdravím po 2, opravdu jsme o žadnem streamu nevěděli, od místa kde jsme ho vzali jsme jeli do toho skladu kde jsme dostali ban, jenže kolega si uvědomil, že nema pasky tak to otočil a asi nechtěl aby jsme jeli do obchodu s ním tak nas nechal u te chatky, odtamtud jel koupit pasky přijel a jeli jsme do skladu. Ten taurus tam byl zaparkovany jen chvíli nebo možna hned co jsme tam přijeli protože jsme to projížděli a tak 20 vteřin před tím, než jsme tam zastavili to auto tam nebylo, tak kolegu napadlo počkat u auta jestli někdo vyleze. Jinak to okrádání uprostřed Palomina, brali jsme lidi i před bankou takže si nemyslím, že by to z mé strany byla nějaká blbost. Za mě asi vše, samozřejmě děkuji za ochotu tohle řešit a hezký zbytek dne.

26.7.2023 19:02

Po celou dobu streamu jsem ho reconovala, ani jsem si nevšimla že byste byli někde v PC. A potom jste najednou byli venku. Nejen na metu na tom streamu přišli reporty, ale padla řeč i o vás. A celou tu sussy situaci vidělo dohromady asi dvacet lidí(sledující toho streamu). Takže věřím, že s tímhle názorem se shodne valná většina z nich.
Omlouvám se, ale ban ti zůstává.

Nechť je toto znamením, že streamovat IC se nevyplácí. Zbytečně se pak potýkáte s tímhle.


Powered by LeoSight IFS
LT~34