Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o Unban/zkrácení | @Dzardys


Hemalkod

Hráč

25
26.7.2023 23:16

Zdravím, dnes kolem 11 hodiny jsem dostal ban za, Opakované zakládání postav za účelem vypisování nevhodných komentářů na Irisu, utváření konfliktního RP bez aktivního hraní na postavách (na většině postav nahráno 0 hodin). 

Nicméně, ano udělal jsem si když jsem měl dlouhé chvíle postavy, na které jsem proběhnul  Montgomery, pokecal někdy s lidma, a pak už se na ně nikdy nevrátil, ale nebyli vytvořeny pouze za účelem provokace na Irisu, a na většině si myslím, že jsem ani nic na Iris nenapsal, (nebo možná, jsem někdy tam něco napsal, tak dobrou paměť nemám :D)

Nicméně, to za co mi dal @Dzardys ban, bylo když jsem mu psal nevhodné komentáře, pod jeho příspěvek za tu postavu, za kterou jsem mu to napsal, na ní mám však  v plánu hrát čistě legálně asi, nevím jistě, a používat jí, když nebudu mít co dělat na své main postavě, avšak jsem ráno neměl co dělat, tak jsem vystoupil z loru, postavy, a napsal něco co úplně na tu nepasovalo, což uznávám.

No, myslím že jsem to tu nějak popsal, a obhájil se. Možná jsem se obhájil úplně nesmyslně, ale tak či tak, se omlouvám za své pochybení, a budu si na to příště dávat pozor.

EminemEvil

Hráč

9
27.7.2023 00:56

Tvoja žiadosť mi príde úplne irelevantná, už len pomyslenie na to že si vytvoríš X milión postáv a hraješ za nich ako sa ti za chce a to sa ešte nevieš rozhodnúť za ktorú budeš hrať, píšeš provokatívne komentáre na iris...z môjho názoru si ten Ban zaslúžiš. Je jedna vec hrať za viac postáv (napríklad na jednej RPiš bezdomovca, a na ďalšiej nejakého slušného občana ktorý pracuje u PSA) a druhá vec je robiť to čo si urobil ty.

 

je to čisto len môj názor na túto vec.

 

:)

Hemalkod

Hráč

25
27.7.2023 08:07

@EminemEvil Možná jsem absolutně vedle, nebudu lhát. :D Ale vše co jsi napsal proč by mi ban měl zůstat jsem popřel v žádosti.

Těch postav jsem si udělal cirka 5(Nevím úplně většinu jsem už smazal), na které jsem napsal že jsem na nich jen proběhl Montgomery, jinak mám svojí main postavu za kterou aktivně RPím, a několika lidem se kvůli banu (Ano, vím že to je moje chyba) z velké části zastavilo RP.

Dále jsem vysvětlil že za většinu, nebo prakticky za nikoho krom jedné, za kterou jsem měl v plánu hrát, jsem nepsal na Iris nic (Možná jsem to spíše špatně vysvětlil, co? :D). A za tu jedinou za kterou jsem měl v plánu RPit, jsem v dlouhé z nudy, vystoupil z jejího loru a něco jsem tam napsal. Asi tak no. :D

27.7.2023 11:22

Ahoj.

Tato situace je přesným příkladem toho, kam až jsme nechali v rámci AT zajít celou situaci v prostorách Irisu. Spoustu věcí jsme omlouvali ICčkem a spoustu věcí jsme zprvu předávali k řešení majitelem Irisu - ten vám profily banoval, příspěvky mazal a pro vás z toho nevznikla žádná újma. Zkrátka jste si Iris otevřeli za jinou postavu a vesele jdeme vypisovat nesmysly dál.

Jsem aktivním uživatelem sociálních sítí v realitě, troufnu si říct, že dohromady svou aktivitou na Facebooku, Instagramu, Twitteru aj. čítám přes deset tisíc hodin od samotného začátku jejich užívání. Je to smutné, ale takové jsou zkrátka mé zájmy ve volných chvílích a taková je taktéž doba. To jsem však rozvedl něco, co jsem nechtěl. Na internetu se najde spousta lidí, počínaje přes chcimíry, pokračujme například konspirátory, boomery na FB s random filtry na profilovkách, až k extrémistům. Přesto však výhrůžky smrtí neobjevíme v našich veřejných internetových prostorách tak často. Čím to je?

Jistě, i takové případy se vyskytnou, několikrát jsem toho byl očitým svědkem, ale všechny dopadly prakticky stejně. Dostaly se do rukou policie a autoři těchto příspěvků byli řádně potrestáni. Odnesli si nějaké následky, ať už ban na sociální síť, nebo třeba obdrželi peněžitý trest - a v tom horším případě se dostali i do vězení. To je důvodem, proč pospolu se zdravým rozumem drtivá většina lidí takové věci zkrátka nedělá, nemohou si během postihu rozběhnout jiný život a jít pokračovat dál v tom, co dělali.

Tady to bohužel možné je a naši hráči si bohužel léčí svou OOC frustraci prostřednictvím příspěvků na Irisu. Bylo by to skvělé a bylo by to řešitelné IC, kdyby tito hráči používali aktivně své hlavní postavy - anebo byli limitováni jejich počtem. Zkrátka by zde muselo existovat něco, co hráče donutí současně tu postavu aktivně využívat. V realitě ti kriminálka může zaťukat na dveře kdykoli - a mohou tě snadno vystopovat. Tady? Prostě se odpojíš nebo skočíš na altku a situace přestává být řešitelná, protože se tímto zkrátka vyhýbáš IC trestu. Takže co z toho máme? Absolutně nesmyslné RP končící maximálně tak zatykačem, zatímco ty si bez námahy budeš i nadále vypisovat příspěvky.

Já ti řeknu úplně upřímně, že mám daleko lepší věci na práci, než se zabývat takovým hrdinou, kterého jsi ze své postavy, která má 0 hodin, nemá za sebou žádný RP background a prakticky ani nemá důvod vypisovat takové urážlivé příspěvky - k čemuž ses sám doznal - udělal. Zkrátka sis jen chtěl vybít nějakou zlost nebo být za frajera, což se však v tvém případě nestalo prvně. Ban za psaní komentářů na Irisu v době, kdy jsi seděl v Payasadas, ban za to, že když ti zavřeli/zabanovali jednu postavu na Irisu, tak jsi v jejím mindsetu šel pokračovat dál za postavu jinou. Nejsi poučen a já tě s klidným srdcem upozorňuji, že pokud se takového chování dočkáme někdy znovu, přistane ti permaban.

Myslím si, že takové tolerance z naší strany vůči hráčům bylo dost, a než abych se dále zabýval boucháním se o volant, využiji tohoto prvotního impulsu a trochu pročistím Skimo od takového jednání.

Jo, mimochodem:

Těch postav jsem si udělal cirka 5

#1: Abdul Feidubriudeh - 2023-05-28 11:05:02
#2: Able Musa Nuttula - 2023-07-24 21:07:50
#3: Albert Schiwher - 2023-06-25 14:06:43
#4: Austin Backroll - 2023-07-24 20:53:34
#7: Jacob Fritch - 2023-06-04 15:37:58
#8: Jaroslav Had - 2023-07-15 23:18:51
#9: John Grigr - 2023-03-17 19:03:28
#10: John Grigrson - 2023-04-07 20:13:59
#13: Mirek Mrkvicka - 2023-06-09 16:13:45

Já si nemyslím, že se zde máme nadále o čem bavit, zkrátka jsi mi dal důvod se situaci na IC webu začít věnovat trochu intenzivněji, a já ti mohu jedině slíbit, že v tomhle nebudeš sám, pakliže si ostatní nevezmou z tvého banu odstrašující příklad - a nejsem naivní, věřím tomu, že se to tu bude vyskytovat ještě dost dlouho. Žádosti nevyhovím, ban je přiměřený závažnosti situace a historii na obou tvých účtech.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024